RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kommer Liverpool i forkjøpet

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Engelske medier hevder at denne midtstopperen nærmer seg Premier League.

Liverpool har lenge hatt Cagliari-spilleren Davide Astori i kikkerten, men budet på sju millioner pund avslått av Serie A-klubben.

Nå ser det ut til at Southampton er i ferd med å kuppe den 25 år gamle midtstopperen foran snuta på Brendan Rodgers.

Det hevder i alle fall flere engelske medier.

Byr over Liverpool
Astori fikk først en prislapp på 12 millioner pund klistret på seg, men Southamptons bud på 9,5 millioner skal være interessant for italienerne, skriver Daily Mail.

Goal.com hevder at en avtale er så godt som spikret og at Southampton vil offentliggjøre overgangen i løpet av de nærmeste dagene.

Det er ikke usannsynlig at Astori, akkurat som Gason Ramirez, vil ha en utkjøpsklausul på 6,5 millioner pund i sin kontrakt. Denne slår inn dersom klubben rykker ned fra Premier League.

Astori har spilt to landskamper for Italia og var blant annet med da landslaget tapte for England i fjor høst.

Ønsket av Juve og Milan
Han har tidligere blitt koblet til både Juventus, og Milan skal også ha gjort et forsøk på å hente ham tilbake til San Siro.

Forsvareren fra Bergamo spilte nemlig fem år i klubbens ungdomsavdeling, før han gikk på lån til Pizzighettone og Cremonese.

Siden har han spilt over 100 kamper for Cagliari i Serie A og kan bli en sårt tiltrengt forsterkning i et Southampton-forsvar som sliter.

I 1-5-tapet for Chelsea i helgen, ble José Fonte tatt av banen med skade, noe som ikke gjør behovet for en ny midtstopper noe mindre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere