*Nettavisen* Sport.

- Kontraktsbrudd fra Molde-spillerne

Foto: Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Espen Silseth krever bedre innsats av Molde-spillerne. - Kampene mot Vard og Ham-Kam var klare kontraktsbrudd fra spillernes side, sier Molde-direktøren.

16.06.04 13:51

Det er krisestemning i Molde etter cup-exit mot 1. divisjonslaget Vard Haugesund og braknederlaget på Hamar i forrige serierunde.

Ti Bosman-spillere
Romsdalslaget var av mange tippet i toppen av årets eliteserie, men ligger etter elleve serierunder på 10. plass - med like mange poeng som laget på kvalikplassen.

Hele ti spillere i Molde-troppen er Bosman-spillere, og klubbdirektøren krever at prestasjonene heves dersom det skal komme tilbud om kontraktsforlengelse.

- Alle har sjansen til å vise kvalitet og holdninger i løpet av sommeren. Så får vi se hva vi sitter igjen med når høsten kommer, sier Silseth til Romsdals Budstikke.

Hulsker på vent
Ifølge avisen kan Bosman-spillerne deles i tre kategorier:

  • Thomas Mork, Kai Røberg og Anders Hasselgård kan få tilbud om ny kontrakt i løpet av sommeren.
  • David Ljung og Eddie Gustavsson har signalisert at de kan tenke seg å skifte klubb, og vil foreløpig ikke få nytt tilbud.
  • Erlend Ormbostad, Stig Arild Råket, Bernt Hulsker, Arild Stavrum og Tommy Eide Møster står på venteliste, og må heve prestasjonene for å komme med i vurderingen.

Kontraktsbrudd
Klubbdirektøren er krystallklar på at innsatsen spillerne har lagt for dagen den siste tiden på langt nær er god nok.

- Cupkampen mot Vard og seriekampen mot Ham-Kam var i prinsippet klare kontraktsbrudd fra spillernes side.

- De har skrevet under på at de skal gjøre alt de kan for å opptre som toppidrettsutøvere 24 timer i døgnet og leve og ånde for MFK. Det er det få som har gjort de siste ukene, sier Silseth til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.