- Krig mellom Terry og Benítez

Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix

Hevder stemningen mellom John Terry og Chelsea-manageren er på kokepunktet.

17.02.13 09:15

En høylytt krangel mellom Terry og Rafael Benítez skal ifølge The Sun ha funnet sted etter Chelseas 2-3-tap for Newcastle tidligere denne måneden.

- Benítez skyldte på Terry for to av baklengsmålene. Han la skylden på kapteinen for å ha sluppet Jonas Gutierrez på det første målet, og for å ha kastet seg uten å vinne ballen på det andre, hevder en person The Sun omtaler som en Chelsea-kilde.

Den midlertidige manageren Benítez skal ha skjelt ut John Terry foran sjokkerte lagkamerater. Chelsea-legenden svarte med samme mynt mot den tidligere Valencia-, Liverpool- og Inter-treneren.

Formsvak
- Manageren var rasende etter å ha tapt kampen i siste minutt, og gjorde det klart at han ikke var fornøyd med Johns prestasjon. Han mente også at John ikke var i god nok form etter tre måneder uten fotball, fortsetter The Suns kilde.

- JT var uenig i kritikken og kjeftet tilbake mot sjefen foran alle de andre spillerne i garderoben.

Kilden tilføyer at alle ble satt ut av at Benítez' pekte ut én syndebukk, og at John Terry ble snakket til på en måte han ikke er vant med i Chelsea.

Blåtrøyenes kaptein har slitt med en båndskade i kneet. Det har holdt ham utenfor laget i store deler av sesongen. Kun fire kamper er det blitt på 32-åringen de siste fire månedene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Toru Hanai / Reuters / NTB scanpix

Rafael Benítez skal ha uttalt at ingen kan ta en plass i førsteelleveren for gitt, og at Terry er nødt til å bevise at han er god nok på trening.

- Må trene
- Alle spillerne på dette nivået vet at man må trene og holde seg i form når det spilles så mange kamper. Det er ikke slik at en spiller kan si, OK, jeg kan fortsette å spille og droppe treningen etterpå, sier Chelsea-manageren.

- Gary Cahill og Branislav Ivanovic gjør det bra i midtforsvaret. Nå har vi fire alternativer på midtstopperplass med Terry og David Luiz i tillegg.

- Det største problemet for John er det høyre kneet. Da jeg kom hit var han skadd. Det har tatt 16 uker for ham å komme tilbake, og ha er blitt satt tilbake. Det har ikke vært lett for ham. først og fremst må han kunne trene normalt tre eller fire økter for å være klar til kamp, påpeker Benítez.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'pds5edu0uk2y1vzyl8klax51h', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-pds5edu0uk2y1vzyl8klax51h', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.