Gå til sidens hovedinnhold

- Kriminelt å gi Chelsea tittelen nå

Arsenals manager Arsene Wenger hevder det er «kriminelt» å si at Chelsea blir seriemester allerede nå.

Arsenal er syv poeng bak Chelsea etter at det bare ble 1-1 hjemme mot Manchester City på Highbury tirsdag.

Wenger mener likevel ikke Chelsea er favoritt til seriegullet. Han har klokketro på sitt mannskap i rødt og hvitt.

- Vi må ikke gi opp
- Vi må ha troen på at vi kan komme tilbake og gi alt i kampene. Å gi opp nå, og si at Chelsea kommer til å vinne Premier League, vil være kriminelt, mener Wenger.

Den suksessrike Arsenal-sjefen innrømmer likevel at han ikke liker den nåværende tabellsituasjonen.

- Jeg er veldig bekymret fordi vi har aldri vært så mange poeng bak Chelsea tidligere. Vi liker absolutt ikke å være syv poenger bak. Men som nevnt gir vi ikke opp, og skal gjøre vårt beste frem til sesongslutt, sier Wenger ifølge BBC Sports.

- Kjøper oss ikke til gullet
Arsene Wenger gir deler av skylden for at Arsenal er så langt bak på skadeproblemene denne sesongen.

- Troppen vår har vært litt uerfaren. Men det endrer ikke på kvaliteten i troppen og de spillerne som har etablert seg, sier han.

Arsene Wenger understreker nok en gang at han ikke kommer til å kjøpe nye spillere i januar, men påpeker Arsenal likevel vil fortsette å gi Chelsea kamp om Premier League-gullet.

- Vi vil fortsette å kjempe om tabellseieren. Alt vi kan gjøre er å vinne våre kamper, og ikke gi opp håpet, mener Wenger.

Keegan tror på Gunners-gull
Manchester Citys manager Kevin Keegan støtter Arsene Wenger. Keegan lovpriser Arsenal, og tror London-klubben kan feire seriegullet på Highbury ved sesongslutt.

- Jeg tror fremdeles Arsenal vinner serien. Selv om det ikke ser ut slikt for øyeblikket. Seks eller syv poeng er ikke stor nok poengledelse når du har kvaliteter som Arsenal. De kan gå 30 eller 40 kamper på rad uten og tape igjen - de er et forbløffende godt lag, synes Kevin Keegan.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene