RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kun håret ligner på Nedved

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Premier League-aktuell Juventus-profil får så hatten passer.

Juventus' serbiske kantspiller Milos Krasic må til stadighet tåle å bli sammenlignet med den tsjekkiske legenden Pavel Nedved.

Denne sesongen har han slitt med å finne formen og har etter hvert mistet plassen i Antonio Contes mannskap til Simone Pepe.

- Gjør mange feil
Nå går tidligere sportsdirektør Luciano Moggi ut og sier at sammenligningen med Nedved er intet annet enn latterlig.

- Jeg skjønner ikke hvorfor han sammenlignes med Nedved. Det eneste som er likt er hårstilen, sier Moggi til Radio Mana Mana

74-åringen har ikke latt seg imponere over det serberen har prestert i Juventus-trøya og håper han snart har sett det siste av kantspilleren.

- Krasic gjør det samme hele tiden, og han kan ikke hjelpe Juventus offensivt. Han gjør mange feil, og jeg tror ingen blir lei seg om han forlater Juventus og Serie A.

Premier League-aktuell
Luciano Moggi ble tidligere denne måneden dømt til fem år og fire måneder i fengsel for sin deltakelse i calciopoli-skandalen.

Til tross for at Milos Krasic og Juventus-direktør Giuseppe Marotta sier at serberen kommer til å bli værende i klubben, er det ikke usannsynlig at han forsvinner i januar.

Chelsea, Manchester City og Manchester United er blant klubbene som har blitt nevnt i sammenheng med 27-åringen.

Krasic har vært på banen i seks kamper for Juventus denne sesongen og scoret ett mål. Han har tidligere spilt for CSKA Moskva og Vojvodina.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere