RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kunne like gjerne ansatt Alex Rosén

Foto: Bjørn S. Delebekk (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ingebrigt Steen Jensen bryr seg bare om Jan Jönsson.

- Drillo i to år er en god løsning, og Solbakken i fire år er en glimrende løsning. Men for meg kunne de like gjerne ansatt Alex Rosén i to år og Eldar Vågan i fire, så lenge vi beholder Jan Jönsson.

Slik kommenterer Ingebrigt Steen Jensen den nye trenerløsningen for landslaget. Den innebærer at Drillo fortsetter fram til et eventuelt EM-sluttspill i 2012. Deretter erstattes han av nåværende København-trener, som har undertegnet en fireårskontrakt med NFF.

Stabæk-styreleder Steen Jensen legger ikke skjul på at han hadde fryktet at Jan Jönsson skulle bli Norges neste landslagssjef.

Han var til og med forberedt på å la det skje, hvis det var Jönssons vilje.

- Galskap
- Vi hadde begynt å tenke på andre trenerløsninger. Det ville ha vært galskap å ikke gjøre det, sier Steen Jensen, som bekrefter at Stabæk til og med har snakket med en potensiell Jönsson-erstatter.

Nå avsluttes imidlertid den jakten.

- Nå tror jeg at Jan blir i Stabæk i hvert fall et år til, det vil si ut kontrakten. Jeg er en av mange tusen Stabæk-fans som er veldig glad for det. Og vi håper selvfølgelig å kunne forlenge kontrakten, sier Steen Jensen, som samtidig er opptatt av hvordan Jönsson opplever situasjonen.

- Håper han ikke er for skuffet
- Jeg håper Janne ikke er altfor skuffet av dette. For vi vil jo også han alt godt, etter det han har gjort for Stabæk.

- Betyr det at han hadde veldig lyst på landslagstrenerjobben?

- Ja, det tror jeg. Men jeg har ikke snakket mye med han om det. Vi har valgt å la ham stå fritt i dialogen med Nils Johan Semb, uten å mase for mye på han, sier Steen Jensen til Nettavisen.

- Føler du deg nå trygg på at han også trener Stabæk neste år?

- I denne bransjen er ingenting sikkert. Det er fortsatt en ledig trenerjobb i Sverige, og helt sikkert i klubber internasjonalt, men jeg tror i hvert fall ikke han går til en annen klubb i Norge. Verken Rosenborg eller andre.

- Som sagt jobber vi for å få til en ny kontrakt med Jan. Men vi har respekt for at han fristes av enda større oppgaver, sier Ingebrigt Steen Jensen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere