RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Laget er ikke godt nok

IKKE BRA NOK: Louis van Gaal innrømmer at laget hans ennå ikke kan måle seg i kvalitet med de absolutte topplagene.
IKKE BRA NOK: Louis van Gaal innrømmer at laget hans ennå ikke kan måle seg i kvalitet med de absolutte topplagene. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Louis van Gaal innrømmer at stallen har mangler.

Det er duket for Louis van Gaals Premier League-debut når Manchester United tar imot Swansea lørdag formiddag.

Nederlenderen har hatt flere uker til å sette sitt preg på rødtrøyene, men må klare seg uten flere nøkkelspillere i åpningskampen grunnet skader og dårlig form.

Samtidig har man kun hentet to spillere denne sommeren i Ander Herrera og Luke Shaw. Sistnevnte har også blitt satt på et individuelt treningsprogram etter at den fysiske formen hans var langt under van Gaals forventninger.

NA Live:Manchester United - Swansea 13.45.

På pressekonferansen før debutkampen var den erfarne manageren tydelig på at det fortsatt var mangler i laget, og innrømmet at de ligger etter topplagene i kvalitet.

- Vi er et lite stykke unna det nivået, sa van Gaal ifølge Guardian, som ikke har lagt skjul på at han ønsker å hente inn en eller flere virkelige storspillere. 

Juventus' Arturo Vidal har blitt hyppig lenket til klubben, og van Gaal ville ikke svare på journalistenes spørsmål rundt dette temaet på fredagens pressekonferanse.

- Det diskuterer jeg med Ed Woodward, og ikke med dere, var hans eneste kommentar.

Mot Swansea fører fraværsproblemene muligens til at unggutter som Tyler Blackett og Reece James i likhet med van Gaal kan få sine debuter.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere