RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Laget vårt må være klinisk og hensynsløst

IKKE FORNØYD: Gianluigi Buffon likte ikke poengtapet mot bunnlaget Cesena søndag.
IKKE FORNØYD: Gianluigi Buffon likte ikke poengtapet mot bunnlaget Cesena søndag. Foto: Valerio Pennicino / GettyImages
Gianluigi Buffon raste etter pinlig poengtap.

Juventus-kaptein Gianluigi Buffon var alt annet enn fornøyd etter serielederens 2-2-kamp mot bunnlaget Cesena søndag.

«Den gamle dame» kunne økt Serie A-forspranget til Roma til ni poeng. I stedet ble avstanden den samme etter at også toeren snublet mot et bunnlag (0-0 mot Parma) samme dag.

- Kanskje endret Romas resultat utgangspunktet litt, men en tropp som vår skal ikke la seg påvirke av andre resultater, startet keeper Buffon sin tordentale.

Juventus kom under 0-1 tidlig i kampen, men vendte til ledelse før pause. Arturo Vidal kunne sikret seier ti minutter før slutt, men brente et straffespark.

- Vi var bare ikke gode nok. Særlig de første 20 minuttene, da vi ga bort for mange kontringer. Med all respekt for Cesena, et lag som vårt må være klinisk og hensynsløst og ikke gi dem så mye plass, sa Buffon, som også tok sin del av skylden for poengtapet.

- Kanskje det er min feil. Jeg er kaptein, og det kan hende jeg ikke klarte å få fram budskapet om hvordan man skal takle slike kamper.

Buffon oppfordret til bedre innstilling resten av sesongen. Juventus leder serien med sju poeng, men 15 kamper gjenstår.

- Ingen kommer til å gi oss dette mesterskapet gratis. Vi må sørge for, meg inkludert, at vi angriper hver kamp med riktig innstilling, sa han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere