RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lampard selges ikke

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Chelsea vil ikke gi slipp på sin midtbanejuvel Frank Lampard.

Ryktene vil ha det til at Frank Lampard ønsker seg bort fra Chelsea. Midtbanemannen har to år igjen på sin kontrakt, men vil ikke forlenge denne. Barcelona skal være en av klubbene som ønsker seg den målfarlige engelskmannen.

John Terry og Arjen Robben har også to år igjen av sine kontrakter, men Chelsea jobber med at trioen skal bli på Stamford Bridge i lang tid fremover.

- Disse spillerne har to år igjen av kontraktene sine, noe som er viktig. Jeg kan bekrefte at vi ikke har fått inn noen bud på disse, og hvis vi fikk det ville vi ikke akseptert dem. Spillerne er en viktig del av laget vårt, sier Chelsea-direktør Peter Kenyon til Sky Sports.

Chelsea har gått på sparebluss så langt i sommer, og har hentet Tal Ben Haim, Steve Sidwell og Claudio Pizarro gratis. Det betyr ikke at pengesekken i klubben er snurpet igjen.

- Vi har ikke gått tom for penger eller fryst midlene våre. Vi har sett på hvilke spillere vi har i stallen og hvilke vi trenger - og nå har vi fått tre kvalitetsforsterkninger, sier Kenyon.

Nestemann inn kan bli Lyons Florent Malouda. Chelsea er i forhandlinger med den franske storklubben om stjernespilleren.

- Vi er i dialog med Lyon og håper å sluttføre denne snart, sier Kenyon.

Prislappen på Malouda skal være på rundt 200 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere