*Nettavisen* Sport.

- Lar Suarez gå på «billigsalg»

DRØMMEOVERGANG: Luis Suarez ser ut til å få det som han vil. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool og Barcelona skal være enig.

04.07.14 23:28

Det har de siste dagene blitt mer og mer klart at Barcelona ønsker Liverpools Luis Suarez og partene har de siste dagene forhandlet om pris for spilleren.

Ryktene rundt overgangen har vært mange og det har blant annet blitt hevdet at Barca ikke er villig til å betale det Liverpool mener Suarez er verdt.

Grunnen til dette skal være alle kontroversene rundt spissen. Så sent som i sommerens VM bet Suarez en motspiller, Giorgio Chiellini, i nakken.

Enn så lenge er ingen detaljer rundt overgangen bekreftet fra noen av klubbene, men i media kommer det stadig fram detaljer om det som skjer.

Fredag kveld skriver blant annet den spanske journalisten Guillem Balague at spansk TV 3 sitter på informasjon om at overgangen nå skal være i boks.

Han skriver at prisen ligger på 75 millioner euro.

Etter dagens kurs er dette rundt 60 millioner pund, langt mindre enn det engelske medier har hevdet at Liverpool ønsker seg for toppscoreren.

Til sammenligning fikk Liverpool rundt 50 millioner pund da de solgte Fernando Torres til Chelsea i 2011, en spiss som også hadde gjort det svært godt, men kanskje ikke nådd helt de samme høyder som det Suarez har gjort.

Spansk TV 3 skriver også at Suarez får en femårskontrakt i Barcelona.

Flere andre spanske journalister har også kommet med lignende meldinger fredag. Xavi Torres melder om samme overgangssum og kontrakt.

Fra engelsk side har imidlertid spekulasjonene være litt andre de siste dagene. Engelsk presse har hevdet at Liverpool ikke er villig til å slippe Suarez for mindre enn 75 til 80 millioner pund, i overkant av 90 millioner euro.

Liverpool Echo og BBC skriver for eksempel fredag kveld at overgangssummen skal ligge på 75 millioner pund - og ikke euro. Dette skal angivelig være utkjøpsklausulen i Suarez' kontrakt.

Luis Suarez ble toppscorer for Liverpool sist sesong med 31 mål i Premier League. Han kom til de røde klubben fra Ajax tilbake i 2011.

Ajax skal etter sigende ha fem prosent av en overgang.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.