- Latterlig å si at han filmer

Foto: Reuters / Scanpix

Andre Villas-Boas tar Gareth Bale i forsvar.

08.03.13 08:18

Gareth Bale er blant fotballeuropas heteste spillere om dagen, og torsdag tegnet han seg nok en gang på scoringslista da Tottenham slo Inter 3-0 i Europa League.

De siste par sesongene har imidlertid waliseren hatt en lei tendens til å pådra seg gule kort for filming, og torsdag skjedde det igjen.

- Latterlig
Det gule kortet han pådro seg etter å ha gått i bakken i en duell med Alvaro Pereira, gjør at han nå må stå over returoppgjøret i Milano, uten at det stresser Andre Villas-Boas.

- Gareth vil bli savnet, men med dette resultatet ville vi bedt ham om å få gult kort slik at han starter med blanke ark i kvartfinalen, sier Villas-Boas til Daily Mail.

Tottenham-manageren vil ikke høre snakk om at stjernespilleren hans er en filmer.

- Det var vanskelig for dommeren. Vi har en fantastisk spiller, som vi nyter godt av, og det er latterlig å fortsette å snakke om at Bale filmer.

- Vi er Inter
Også Inter-manager Andrea Stramaccioni lot seg imponere av Gareth Bale i torsdagens kamp på White Hart Lane.

- Gareth Bale er en fantastisk spiller, men jeg mener at dette var en bra kveld for hele Tottenham-laget. Bale ga oss problemer med sin fysikk på det første målet, men jeg mener Tottenham fortjener det de fikk som et lag.

Den unge treneren vet at det venter en knalltøff oppgave i returkampen i Milano om en uke.

- Det er en tøff situasjon, men vi er Inter. Vi vil vinne den andre kampen. Fotball er et herlig spill, og du vet aldri hva som kan skje, men vi er fullt klar over at det blir vanskelig.

Returkampen spilles på Giuseppe Meazza torsdag klokken 19.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.