RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Latterlig av Semb

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): - Det er latterlig av Nils Johan Semb å si at jeg holder mye. Jeg er så hurtig at jeg ikke trenger å gjøre det, sier Vidar Riseth.

LYN-RBK 0-2: Under direktesendingen på Canal + mandag kveld sa Semb at RBK-stopperen har en tendens til å holde veldig mye, og at dommerne burde slå ned på dette.

Oppgitt
Riseth, som fikk liten tillit på landslaget da Semb var landslagssjef, blir bare oppgitt.

- Det er latterlig av Semb å si dette. Det er typisk at det kommer fra folk som slutter og så plutselig blir eksperter og skal uttale seg om alt og alle. Jeg trenger heller ikke å holde. Jeg er så hurtig at jeg ikke har behov for det, sier Riseth til TV 2 Nettavisen.

Riseth hadde god kontroll på Lyns Peter Markstedt, og spilte til en 5-er på TV 2 Nettavisens spillerbørs. Etter kampen måtte han sy et kutt over øyet, men han freste likevel mer av Sembs uttalelser enn av nål og tråd i øyebrynet.

- Dette kommer fra en mann som aldri ga meg sjansen på landslaget. Han har det kanskje fra Henning Berg som har sagt det samme én gang tidligere etter en kamp, men jeg bruker overhodet ikke energi på Nils Johan Semb, sier Riseth.

- Gjaldt bare Lyn-kampen
Overfor TV 2 Nettavisen avviste Semb sent mandag kveld at uttalelsen om Riseth og holding var generell.

- Jeg burde vært mer presis. Jeg refererte til kampen mot Lyn, og i den var det ikke tvil om at han holdt mye i den situasjonen jeg kommenterte, og også at han brukte armene i en del andre situasjoner. Spesielt på dødballer, sier Semb.

- Riseth sier at han ikke trenger å holde fordi han er så rask?

- Da var kampen mot Lyn forhåpentligvis et unntak da, sier Semb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere