*Nettavisen* Sport.

- Lei av norske og danske medier

LEI: Nicki Bille Nielsen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Nicki Bille Nielsen mener pressen henger seg opp i utenomsportslige ting.

Den kontroversielle danske spissen Nicki Bille Nielsen gikk nylig fra Rosenborg til franske Evian. 26-åringen sier han var lei av medienes fokus på utenomsportslige episoder.

Bille-Nielsen rakk å gjøre inntrykk på norsk fotball i løpet av hans halvannet år i eliteserien. Dansken scoret 24 mål på 50 kamper for Rosenborg, men fikk også mye oppmerksomhet for mindre heldige episoder.

Han rev blant annet i stykker drakten etter å ha fått rødt kort og var involvert i fyllebråk i både Trondheim og København.

- Jeg synes det er en tendens til at mediene henger seg opp i ting som ikke handler om fotball. Jeg var veldig lei av det. Derfor synes jeg det var fint med en ny start, sier han ifølge nettstedet D'bold.

Spissen innrømmer at han ville forlate Rosenborg i sommerens overgangsvindu.

- Jeg ville bort fra Rosenborg, men det krevde at det fantes interesse. Jeg instruerte ikke agenten min til å finne en ny klubb. Jeg ville ikke gå til en dårligere klubb enn Rosenborg, sier han.

I midten av juli ble 26-åringen klar for Evian, som spiller i den franske toppserien.

- Klubbyttet hadde ikke noe med Rosenborg å gjøre. Det er en fin klubb, og jeg hadde en flott førstesesong og var glad for å være der. Dessverre ble det for mye fokus på andre ting enn fotball, sier han. (©NTB)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.