- Lenge til vi får se den Pape vi kjenner

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Nå vil Kjell Jonevret vil hente nye angrepsstjerner til Molde.

MOLDE - SANDEFJORD 1-1:

MOLDE (Nettavisen): Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersens storspill og mulige overgang til Molde var på alles lepper etter gårsdagens 0-0-kamp i Molde. Men ikke hos Molde-trener Kjell Jonevret.

Les også: - Styrket mine aksjer

Svensken er mer bekymret for klubbens manglende offensive kraft – og stjernespillerne Makhtar Thioune og Pape Pate Diouf formsvikt og skadeplager.

- Vondt hele tiden
Svensken tror Molde-publikummet ikke kan regne med det store spillet fra Makhtar Thioune og Pape Pate Diouf denne sesongen.

- Pape er på ny ute med skade og virker til å ha vondt hele tiden. Jeg tror det blir lenge til vi får se den Pape vi kjenner.

- Makhtar mistet formen allerede i høst før han ble skadet. Han har ikke fått trent like godt på grunn av skaden. Men i Molde har vi kanskje for høye forventninger til Makhtar, sier Jonevret.

For å få fram magien som Molde til tider viste i forrige sesong, vil Jonevret nå at Molde-ledelsen skal hente inn nye angrepsspillere.

- I fjor hadde vi flere kort å spille på og det var flere spillere som klarte å skape trøbbel og uro for motstanderne på egen hånd. Nå er det egentlig bare et par spillere som klarer å utfordre en-mot-en.

Har levert ønskeliste
- Lag som kommer opp hit legger seg ofte bakpå og da har vi slitt med å bryte opp motstanderen. Derfor vil jeg ha inn spillere som er så teknisk og temposterke at de klarer å utmanøvrere motstanderen alene, sier Jonevret til Nettavisen.

Jonevret har lagt fram sitt forslag til den sportslige administrasjonen på spillere han vil ha til klubben. Nå venter han bare på hva ledelsen i Molde bestemmer seg for å gjøre.

- Molde er ingen rik klubb og som må drive en sunn økonomi. Jeg har kommet med forslag på spillere som vi bør ta en nærmere kikk på, men dette bordet tilhører den sportslige administrasjonen. Jeg må jobbe med de spillerne jeg har, sier Jonevret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.