RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap / NTB Scanpix

- Lett å lese United

René Meulensteen var ikke imponert.

Fulham-manager René Meulensteen synes ikke det var særlig vanskelig å ta poeng fra sin gamle klubb på Old Trafford søndag.

Riktig nok måtte han vente til overtiden før Darren Bent satte inn 2-2-målet. Fulham hadde ledet lenge, men på drøye minuttet vendte Manchester United til 2-1.

Så raknet det igjen for David Moyes' menn.

- Jeg tror ikke det var det at de manglet troen. Men da jeg så United, synes jeg kampplanen var veldig rett fram: Spill bredt og få ballen inn.

- Om det var fra backen, vingen eller en midtbanespiller, valgte de innlegg fra kanten utenfor 16-meteren. Vi forsvarte oss godt mot det, sa Meulensteen, som forlot sin trenerjobb på Old Trafford sist sommer.

- Vondt
Siden da har mye gått galt for United, som står med kun seks hjemmeseirer på 13 forsøk under Moyes. Skotten smilte tappert og forsøkte å forsvare sine spillere etter det bitre 2-2-resultatet søndag kveld.

- Spillerne har det vondt. Det kan jeg se hver dag, for resultatene blir ikke slik de ønsker. De er virkelig profesjonelle folk, og det de gjør på trening gir meg troen på at resultatene vil komme, sa Moyes.

Neste oppgave er onsdagens tøffe bortekamp mot ligatoer Arsenal.

- Vi går inn i hver kamp med mål om å utfordre motstanderen, slår United-sjefen fast.

Bekymringer
Selv om ting har buttet imot, står Moyes fast på at ingen bør avskrive Manchester United i sesonginnspurten. Han tror hans egne gutter er i stand til å skape trøbbel for hvilket som helst lag.

Samtidig mente han at det nå bare kan gå én vei for klubben i hjemlig serie.

- I dag (søndag) var så ille som det kan bli. Vi dominerte kampen. Å ligge under med ett mål var ille nok. Antallet forsøk og sjanser og ballbesittelsen vi hadde var utrolig. Jeg har ingen anelse om hvordan vi ikke maktet å vinne, sa han etter Fulham-møtet.

- Det er bekymringsverdig. Aller mest at vi var i boksen deres omtrent 150 ganger uten å score, la han til. (©NTB)

.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere