RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

- Lett å spille for Liverpool

Sist oppdatert:
Jose Enrique mener hans nye klubb har «utrolige spillere».

Mange Liverpool-supportere jublet da klubben bekreftet kjøpet av Newcastles Jose Enrique.

Klubben har slitt på venstrebacken siden John Arne Riise forlot klubben, men nå mener ekspertene at Liverpool har funnet den rette mannen for jobben.

- Blir lett
Jose Enrique debuterte i Liverpools åpningskamp på Anfield mot Sunderland, og gjennomførte en grei kamp. Nå ser han lyst på Anfield-fremtiden.

- Det blir lett å spille for Liverpool når man har utrolige spillere som Luis Suarez. Jeg ønsker å gjøre en jobb, og jeg vil være viktig for laget. Det blir annerledes enn i Newcastle, for der måtte jeg angripe mye mer, sier backen til lokalavisa Liverpool Echo.

Forvarsspilleren mener at han har litt igjen til toppformen.

- Jeg er ikke 100 prosent, og jeg trenger å trene mer med laget. Det er viktig for meg å bli kjent med alle og at de blir kjent med meg. Men jeg var glad for å være en del av laget på lørdag, og atmosfæren var fantastisk, sier han.

- Fantastiske spillere foran meg
Han debuterte på Liverpools venstreside sammen med en annen debutant, nemlig nyankomne Stewart Downing.

Det samarbeidet tror han kan bli et vellykket et.

- I Liverpool har jeg fantastiske spillere foran meg. På lørdag spilte jeg med Stewart (Downing), og han gjorde det veldig bra, sier han.

- Carroll var ikke i form
På Anfield ble spanjolen gjenforent med Andy Carroll, som han spilte sammen med i Newcastle. Han er ikke i tvil om at spissen med hestehalen blir en suksess i den røde trøya.

- I Newcastle var han helt briljant, og jeg er trygg på at han blir det samme for Liverpool, sier Jose Enrique, som likevel så at Carroll ikke var på sitt beste i sine første kamper for rødtrøyene under fjorårets sesong:

- Jeg så ham spille her i fjor, og jeg så at han ikke var i form. Det spiller ingen rolle om spilleren er Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi – er han ikke i form så er han ikke i form. Nå er Andy tilbake i slag, og han kan gjøre mye for oss i år, betrygger han.

På lørdag får han en ny mulighet til å vise seg frem for sine nye supportere, når Liverpool reiser til London for å spille mot Arsenal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere