RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lille vurderer Carew

Foto: Aykut AKICI/TurkSporFoto / SCANPIX
Sist oppdatert:
Spekulasjonene fortsetter rundt John Carew. Nå er det den franske klubben Lille som skal ønske seg nordmannens tjenester.

Overgangspekulasjonene har haglet rundt John Carew den siste tiden. Flere klubber har vært nevnt - blant annet Marseille og Paris Saint Germain - men Barcelona-ryktene har vært hetest.

Torsdag melder Sky Sports at franske Lille vurderer å kjøpe John Carew. Lille ligger for tiden på 2. plass i den franske toppserien «Ligue 1».

Klubben ønsker å styrke stallen i januar for å øke sjansene til seriegull, og øverst på ønskelisten står Besiktas' norske stjernespiss John Carew. Men ifølge Sky Sports må Lille trolig legge en stor sum penger på bordet før Besiktas går med på et salg av sin ettertraktede nordmann.

- Bare oppspinn
John Carews agent og rådgiver Per A. Flod har tidligere sagt til TV 2 Nettavisen at ryktene omkring den norske landslagsspissen vanligvis er oppsinn. Agenten har imidlertid bekreftet at han har vært i kontakt med Barcelona med tanke på en overgang for Carew.

- Men per nu, sier altså Barcelona til meg at det ikke er aktuelt å hente Carew til Nou Camp. For meg var dette en viktig avklaring på bakgrunn av de mange spekulasjoner rundt John den siste måneden, sa Flod til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere