RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

- Lilleputter i egen boks

Sist oppdatert:
Det ble regelrett scoringsbonanza da Brann banket Odd Grenland søndag.

BRANN - ODD GRENLAND 6-2 :

Brann tok imot Odd Grenland til dyst søndag kveld, uten at det så ut til å fenge bergenserne. Det var flere ledige seter enn opptatte, men de som hadde møtt opp fikk hvert fall se hjemmelaget levere strålende angrepsfotball. Hele 6-2-seier ble til til Brann.

Det var derfor en nedbrutt Odd-trener som stilte til intervju etter kampen.

- I dag er vi er lilleputter i egen boks. Det er det som gjør at vi taper. Vi er gode, men mister selvtilliten når vi slipper inn mål. Jeg tror derimot at vi skal greie å komme oss oppover på tabellen, sier Fagermo til TV 2 Sporten etter kampen.

Glad Skarsfjord
Rune Skarsfjord selvsagt langt mer fornøyd med kampen.

- Vi fikk rettet opp en god del av det defensive i pausen. Det ble mer av signatur-angrepene til Brann. I dag spiller vi en helt annen andre omgang, og har begynt å treffe mål igjen, sier en fornyd Skarsfjord til TV 2.

Selve kampen åpnet med at Brann gikk opp i ledelsen etter 26 minutter.

Et innlegg ble slått inn fra Branns venstreside, der Markus Jonsson kom stormende og skle ballen i mål fra kort hold.

Det var svenskens første tippeligascoring noensinne.

Odd tok over
Men i stedet for å presse på for 2-0, la Brann seg bakpå og lot Odd Grenland ta over showet på Brann Stadion. Det er som regel en farlig taktikk, og det skulle vise seg å stemme i søndagens match.

Fem minutter før pause fikk Odd Grenland en corner, som endte med fullstendig kaos i Brann-feltet. Etter fem sekunder med klabb og babb rett foran mål, endte lærkula hos Fredrik Semb Berge på seks meter. Odd-stopperen klinte ballen i mål med et kontant skudd, og dermed var lagene like langt i Bergen.

1-1 holdt seg også til pause.

Brann-trener Rune Skarsfjord hadde tydeligvis gitt klar beskjed i pausen om at nivået måtte heves, for det var et helt annet Brann-lag som entret gressmatta til andre omgang. Kun fem minutter tok det før scoringen kom.

Amin Askar slo et hjørnespark inn i boksen, der Zsolt Korcsmar ventet som en jeger med storoksen i siktet. Kontant flikket han ballen i mål fra kort hold, og dermed sto det 2-1 til Brann.

Da eksploderte kampen.

Mål-bonanza
Først utlignet Odd Grenland ved Mattias Andersson, da svensken curlet ballen vakkert i mål fra kanten av sekstenmeteren.

To minutter senere tok Brann ledelsen for tredje gang i kampen, da Tomasz Sokolowski blåste ballen i mål med et knallhardt skudd fra 25 meter. Dermed sto det 3-2 til Brann.

Men denne gangen ville ikke hjemmelaget la Odd slå tilbake. Tre minutter etter Sokolowski-perlen kom nemlig Branns fjerde mål for kvelden, og igjen var det Zsolt Korcsmar som sto bak nettkjenningen. Amin Askar slo ballen inn i feltet, ballen ble stusset videre til Korcsmar, og han sendte ballen i mål. 4-2 til Brann.

Austin-perle
Da gikk mye av luften ut av Odd Grenland, og Brann fortsatte å skape sjanser.

Syv minutter før slutt kom også 5-2-scoringen.

Odd slet med å klarere etter en corner, og Frode Johnsen slo ballen rett i beina på Rodolph Austin. Midtbanegiganten banket like godt ballen i mål med et knallhardt langskudd.

To minutter på overtid dukket Kim Ojo opp og sørget for 6-2, og viste med det at flere folk bør møte opp neste gang Brann har hjemmekamp.

Flere mål ble det ikke i Bergen, og Brann vant til slutt fortjent 6-2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere