RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Linjemannen vil jeg ikke se igjen

Sist oppdatert:
- Linjemannen vil jeg ikke se i en fotballkamp etter dette, tordnet FK Tønsberg-leder Henning Koch etter 1-2 mot Kvik-Halden.

Laget vurderte også å legge inn protest på dommertrioen.

Reine Almqvists Tønsberg kjemper en innbitt kamp om opprykk fra 2. divisjon avdeling 1. Etter helgas kamper ligger fire lag helt likt på poeng på toppen av den jevne avdelingen.

Graverende dårlig
Tønsberg kunne hatt en trepoengsledelse i avdelingen med seier mot Kvik, men tapte. Umiddelbart etter kampslutt fikk dommertrioen mye av skylda.

- Så dårlig kampledelse kan vi ikke ha. Og linjemannen på tribunesiden vil jeg ikke se i en fotballkamp etter dette. Og det kan du skrive, sa leder Henning Kock til Tønsbergs Blad.

Og fortsatte:

- Dette er så graverende at vi må rapportere det inn. For dette er et generelt problem i vår avdeling i 2. divisjon. Vi driver selv profesjonelt, og føler at det ikke er tilfellet for dommerstanden som blir satt til å dømme kamper i vår avdeling. Slik er det, og det må vi ha rett til å klage på.

- Frustrasjon
Dommer Rune Halvorsen, som dømte helgas kamp, forstår ikke helt problemet.

- Dette går nok på kvoten for frustrasjon etter å ha tapt en toppkamp, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Hvorfor vil de protestere?

- De mente det var lagt til for lite tid. Jeg la til tre minutter. Ett minutt fordi det ble foretatt to bytter i 2. omgang. I tillegg to minutter for andre ting. Klubben sa rett etter kampen at de ville protestere, selv om de var innforstått med at det ikke ville hjelpe noe, sier han videre.

- Linjemannen din fikk gjennomgå?

- Vi hadde jo en observatør der, og linjemennene var veldig gode, de. Som sagt, dette var nok frustrasjon rett etter kampslutt, sier Halvorsen videre.

- Det kokte
Det bekrefter også FK Tønsbergs leder, Henning Koch, overfor TV 2 Nettavisen. Samtidig som han sier at klubben likevel ikke vil legge inn protest.

- I den grad den uttalelsen om linjemannen er kommet, er det ikke en uttalelse jeg ønsker å gjenta nå. Det koker etter en kamp. Det er alt jeg vil si. Og vi kommer ikke til å protestere på dommertrioen. Vi ønsker i stedet en mer generell debatt rundt dommernivået i 2. divisjon, men den debatten skal vi ta med kretsen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere