RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lite aktuelt å selge til RBK

Sist oppdatert:
Rosenborg er interessert i Tromsøs Morten Gamst Pedersen, men serielederne er lunkne til salg.

I fredagens utgave av Bladet Tromsø melder Rosenborg sin interesse for Norges nye juvel. RBK-direktør Rune Bratseth sier samtidig at det er uaktuelt å betale en pris lik det trønderne i sin tid betalte for Rune Lange - 32,5 millioner kroner.

En eventuell overgang hvor Tromsø også får penger ved et videresalg, virker mest aktuelt.

Utlandet mest aktuelt
I Tromsø kan man styre sin begeistring for interessen.

- La oss si den på den måten. Det er relativt lite aktuelt å selge Morten til Rosenborg. Man kan selvfølgelig ikke utelukke noe som helst, men den dagen han forlater Tromsø, er det mest sannsynlig for en utenlandsk klubb, sier Tromsøs styreleder, Trygve Myrvang, til TV 2 Nettavisen.

- Det sier jeg med tanke på den verdien som ligger i ham. Som du sier er han Norges nye juvel. Jeg leste saken i Bladet Tromsø, og så Rosenborgs antydninger om en overgangssum. Det kan tyde på at vårt forlangende ligger på et høyere nivå enn det RBK vil ut med, legger Myrvang til.

Stor interesse
Etter Gamst Pedersens glimrende kamper for Norge og TILs suksess i Tippeligaen, har man merket en økende interesse for kantspilleren.

SI DIN MENING:
Bør Gamst Pedersen gå til RBK?
Ja, absolutt
Nei, bør bli
Bør til utlandet
Bryr meg ikke

Se resultat
- Det er interesse, men konkrete henvendelser er det ikke mange av, sier Myrvang videre.

- Og sportslig ledelse jobber ut i fra 2-3 kriterier i denne og andre saker. Først og fremst tar de utgangspunkt i det sportslige for klubben. Så tenker de på den den økonomiske biten. Og så må man tenke på spillerens ønsker, og hva som er best for hans utvikling, sier Myrvang.

Overgangsvinduet åpner 1. juli, og frem til da spiller Gamst Pedersen helt sikkert for Tromsø. Spørsmålet er om han forsvinner i løpet av juli.

Hva mener du? Bør Gamst Pedersen gå til Rosenborg? Si din mening i kommetarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere