RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christian Thomassen (Scanpix)

- Litt godt at få bryr seg

Sist oppdatert:
- Men vi får ikke så mye skryt, nei, sier Ruben Yttergård Jenssen.

Rosenborg har fått en masse skryt i år. I alle fall før de siste par ukene. Martin Andresen genierklæres i Vålerenga, Ronny Deilas Strømsgodset er blitt de nye kjæledeggene hos mange og Haugesund-trener Jostein Grindhaug er kanskje den aller største kandidaten til tittelen «årets trener i Tippeligaen».

Men Tromsø, som ligger på en solid bronseplass så langt, får ikke særlig omtale.

Med seks kamper igjen å spille har «Gutan» faktisk hele sju poeng å gå på ned til Aalesund på 4. plass.

- Vi er storfornøyd med sesongen, sier Yttergård Jenssen til Nettavisen.

- I vår hadde vi en del marginer, men etter ferien har vi spilt mye god fotball. Det er ikke lenger tilfeldig at vi ligger der vi gjør på tabellen, legger han til.

- Irritert over mangelen på oppmerksomhet?

- Nei. Det stemmer at vi ikke har fått noe særlig med skryt, men egentlig er det litt godt at ikke altfor mange bryr seg. Da får vi jobbet mer i fred, så det klager jeg ikke på, sier han.

Tromsø møter Viking hjemme i helga, men avslutter sesongen mot tre av sine argeste utfordrere i toppen. De tre siste kampene er nemlig borte mot Rosenborg, hjemme mot Strømsgodset og borte mot Vålerenga.

- Men målet for resten av sesongen er klart nok. Den bronsen vi har nå, den vil vi minst ha også til slutt. Derfor er helgas kamp mot Viking så viktig. Vinner vi den, så holder vi lagene bak oss unna slik at vi får godt med pusterom også videre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere