RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM_SEIER: marko Grujic og lagkompisene jubler under U21VM-finalen.
VM_SEIER: marko Grujic og lagkompisene jubler under U21VM-finalen. (NTB scanpix)

- Liverpool byr på supertalent

Sist oppdatert:
Har fulgt 19-åringen i lengre tid.

Både Ben Smith i BBC og James Pearce i Liverpool Echo skriver tirsdag at Liverpool planlegger et bud på Marko Grujic i januarvinduet.

Den røde Premier League-klubben har speidet Røde Stjerne-spilleren i lengre tid og skal ha hatt gode samtaler med både spiller og agent.

Både BBC og lokalavisen Liverpool Echo erfarer at Liverpool vil åpne med et bud på fem millioner pund for den serbiske midtbanespilleren.

Storseier
Grujic har vært en viktig årsak til at Røde Stjerne ligger an til å vinne den serbiske toppdivisjonen denne sesongen.

Liverpool skal ha sett 19-åringen i aksjon da den tradisjonsrike Beograd-klubben vant med solide 7-2 over Cukaricki søndag.

Liverpool-assistent Zeljko Buvac, som også er fra Serbia, skal ha god kjennskap til spilleren og fulgt karrieren til Grujic en stund.

Det samme skal være tilfellet med manager Jürgen Klopp.

Klubber som Inter, Roma og Chelsea følger også 19-åringen, mens tyske Stuttgart trolig vil prøve seg med et bud i vintervinduet.

- I samtaler
Liverpool ønsker også spilleren allerede nå i vinter, men Grujic selv skal være mest lysten på å fullføre den inneværende sesongen i Røde Stjerne.

- Jeg ønsker å respektere klubben, fansen og folk ellers. Jeg er nødt til å velge den klubben som gir meg best muligheter til å spille og utvikle meg. Jeg vil jobbe med gode trenere, i et godt miljø, sier han ifølge Echo.

- Det er helt sikkert at jeg blir her fram til vi er ferdig med Champions League-kvalifiseringen neste sommer. Jeg har vært i samtaler med Liverpool, men vi er ikke enig om noen avtale. Enn så lenge er jeg Røde Stjerne-spiller, sier midtbanemannen videre om framtiden.

Vant U20-VM
Grujic er et produkt av Røde Stjernes akademi og debuterte for klubben som 17-åring. Han er nå en av lagets viktigste spillere.

Spilleren, som står bokført med fem mål i for Røde Stjerne denne sesongen, er under kontrakt med den serbiske klubben fram til 2018.

19-åringen var med å vinne U20-VM med Serbia så sent som i juni.

Røde Stjerne topper tabellen i Serbia med hele 19 poeng foran nummer to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere