RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool er for langt ned på rangstigen for han

Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Dette tyske supertalentet kan velge og vrake blant toppklubbene.

I forkant av et intervju Nettavisen gjorde med Eurosports bundesligaekspert, Petter Bø Tosterud, spurte vi leserne om hvilke spillere i den tyske ligaen de gjerne ville høre mer om.

En observant Liverpool-supporter tipset om Schalkes Julian Draxler, og ville vite om han kunne være aktuell for Merseyside-klubben.

- Julian Draxler er spådd å bli den neste, store, tyske superstjernen. Hvis han går til Liverpool har de virkelig gjort et scoop, svarte Bø Tosterud.

- Men jeg er skeptisk til at det vil skje. Etter mitt syn er Liverpool lavere på rangstigen enn hvor han er nå, i Schalke. Hvis han skulle ha gått til Premier League, ser jeg på det som uaktuelt at han ville ha endt opp i en annen klubb enn de som er topp fire.

Se hele intervjuet nederst i saken.

- Fulgte hjertet mitt
Flere toppklubber har jaktet på underskriften til Draxler i sommer, men både Real Madrid, Manchester City, Arsenal og Chelsea måtte til slutt gi opp håpet om å sikre seg den talentfulle 19-åringen, som til slutt valgte å forlenge med Schalke.

- Jeg hadde noen søvnløse netter før jeg bestemte meg. Man vet aldri om man får tilbud fra slike klubber igjen, men jeg fulgte hjerte mitt og bestemte meg for å bli i Schalke, har midtbanespilleren senere sagt, ifølge Express.

- Den neste store
Bø Tosterud, som følger Bundesligaen tett, tror det var et lurt valg.

- Han har virkelig tatt steg det siste året, og fått sin drømmerolle i Schalke etter at Lewis Holtby stakk til Tottenham.

Den norske fotballkommentatoren mener verden skal se opp for unge Draxler, som også har vist seg fram på det tyske landslaget.

- Han er en målscorer, har fantastisk teknikk, og er nydelig én mot én. Han kan være med å dominere verdensfotballen de neste ti årene.

Hør flere lovord og tanker Bø Tosterud har om Julian Draxler:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere