RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester City-sjef Manuel Pellegrini tror Mario Balotelli vil passe utmerket godt inn i tomrommet etter Luis Suárez i Liverpool-angrepet.
Manchester City-sjef Manuel Pellegrini tror Mario Balotelli vil passe utmerket godt inn i tomrommet etter Luis Suárez i Liverpool-angrepet. Foto: Alastair Grant (Ap)

- Liverpool er perfekt for Balotelli

City-sjefen tror det er en vinn-vinn-overgang.

Manchester City-sjef Manuel Pellegrini tror Mario Balotelli vil passe utmerket godt inn i tomrommet etter Luis Suárez i Liverpool-angrepet.

Etter ryktene skal italienske Balotelli være på vei til Premier League-klubben fra Milan. Pellegrini mener at han kan vise seg å være en perfekt erstatter for Suárez, som dro til Barcelona denne sommeren.

PÅ VEI: Mario Balotelli nærmer seg Liverpool.

– De vil savne Luis Suárez fordi han er en viktig spiller, men de har hentet mange gode nye spillere til laget og har en sterk stall. Jeg synes Mario Balotelli er en veldig god spiller. Om Liverpool bestemmer seg for at han er riktig for dem, vil det være perfekt for dem og perfekt for Mario, sier City-sjefen.

Mario Balotelli dro fra Manchester City til Milan i januar 2013. Da hadde han spilt for de regjerende seriemesterne siden sommeren 2010.

– Jeg kjenner Balotelli godt. Alle som bryr seg om fotball vet hvem han er, sier Pellegrini, som ikke var City-sjef så lenge Balotelli var i klubben.

Manchester City skal møte nettopp Liverpool mandag. Det er en kamp hvor Pellegrini vet at mye står på spill.

– Jeg forteller alltid spillerne at disse kampene er verdt seks poeng, spesielt når du spiller hjemme mot et av de viktigste lagene i Premier League. Det blir en tøff kamp, men det er viktig at vi begynner å plukke poeng på hjemmebane, sier City-sjefen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere