RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool forsøkte seg på Robben

UNITED-AKTUELL: Arjen Robben kobles til Manchester United i disse dager. Liverpool forsøkte å hente ham for et drøyt år siden.
UNITED-AKTUELL: Arjen Robben kobles til Manchester United i disse dager. Liverpool forsøkte å hente ham for et drøyt år siden. Foto: Yasuyoshi Chiba (Afp / NTB scanpix)
Jamie Carragher avslører.

Brendan Rodgers har vist seg som en mann med øye for gode fotballspillere. Manageren forsøkte for et drøyt år siden på å hente Arjen Robben fra Bayern München til Liverpool.

Det avslører den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Carragher overfor Daily Mail.

- Brendan Rodgers prøvde å kjøpe ham til Liverpool før Champions League-finalen i 2013. Han spilte ikke fast fra start for Bayern den gang, men scoret vinnermålet på Wembley mot Borussia Dortmund og har siden hatt opptur etter opptur, forteller Carragher.

Den tidligere midtstopperen legger til at Liverpool etter hans mening ikke har hatt en vingspiller i verdensklasse siden John Barnes' storhetsdager på Anfield.

Nå i sommer kobles Arjen Robben til Manchester United. 30-åringens trener på det nederlandske landslaget, Louis van Gaal, har nettopp blitt ansatt som manager på Old Trafford.

Manchester United forsøkte faktisk å kjøpe Robben allerede i 2004. Den gang kom ikke den daværende manageren, sir Alex Ferguson, til enighet med Ajax om en overgangssum.

United tilbød fem millioner pund, skriver Daily Mail, men fikk nei. Senere ble han solgt til Chelsea for tolv millioner pund. Den stupeglade nederlenderen gikk deretter til Real Madrid i 2007 og så videre til Bayern München i 2009.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere