- Liverpool fortsetter å satse på ungdommen

Foto: Getty Images/All over Press

Merseyside-klubben jobber med å forsterke ungdomslaget.

Liverpool har vært aktive på overgangsmarkedet så langt denne sommeren med kjøp av både Iago Aspas, Kolo Toure og Luis Alberto. Skal vi tro Sky Sports er Sunderland-keeper Simon Mignolet også svært nære en overgang til Anfield.

Men det er ikke bare på førstelaget Brendan Rodgers ser etter forsterkninger.

Også en rekke yngre talenter er koblet til Merseyside-klubben.

Forrige uke meldte blant annet Sky Sports at Liverpool har sikret seg Bristol Citys 14 år gamle talent Herbie Kane. Klubbene har foreløpig ikke bekreftet overgangen, men avisen hevder at avtalen er i boks og at Liverpool må betale en kompensasjon for spilleren til Bristol City.

Kane spilte for U-18-laget til Bristol forrige sesong, og blir sammenlignet med en ung Steven Gerrard.

Ifølge Sky Sports var en rekke store Premier League-klubber interessert i 14-åringen, men Liverpool skal altså ha vunnet kampen om stortalentet.

Følger flere talenter
Kane er midlertidig bare én av mange talenter klubben jobber med å hente, skal vi tro engelske medier.

Merseyside-klubben skal også være nære en avtale med to svært lovende spanske spillere. Barcelonas spisstalent Sergi Canos skal ha blitt sett på Liverpool-akademiet forrige måned og skal ha takket nei til en ny avtale med den spanske giganten. Det er derimot ventet at 16-åringen vil signere for Liverpool sammen med Pedro Chirivella denne sommeren, skriver Liverpool Echo.

Liverpool jobber også med å sikre seg 14 år gamle Yan Dhanda fra West Bromwich, skriver Express and Star.

Klubben må regne med å få konkurranse fra blant annet Arsenal, som også har fått øyet opp for den offensive 14-åringen.

Under kan dere se klipp av Dhanda i en finalekamp for West Bromwichs ungdomslag.

HTML EMBED

Ønsker å hente ny brasilianer
Også 17 år gamle Matheus Biteco skal være på ønskelisten til Rodgers.

Brasilianeren spiller til vanlig på midtbanen til Gremio, men må vente til han fyller 18 år før han kan reise videre til en utenlandsk klubb.

Det er imidlertid kun få dager til Biteco fyller 18 år, og Liverpool skal allerede være i forhandlinger med ungguten, skriver IBTimes.

Liverpool skal ha fulgt 17-åringen nøye det siste året og skal nå ha et ønske om å hente ham til Merseyside i sommer.

Klubben skal ha et godt forhold til Gremio etter at de hentet Lucas Leiva for 5 millioner pund fra den brasilianske klubben. Det er ventet at Biteco vil koste det samme.

Rodgers med 13 nye spillere
Rodgers viste forrige sesong at han tenker nytt da han ga hele 13 nye spillere sjansen for Liverpool - flere av de unge talenter.

Connor Coady, Jordan Ibe, Adam Morgan, Suso og Jerome Sinclair er noen av ungguttene som fikk prøve seg. Sinclair ble Liverpools yngste debutant gjennom tidene da han fikk prøve seg i ligacupen i en alder av 16 år og seks dager.

Og nå ser det altså ut som om Rodgers vil fortsette å forsterke ungdomssatsingen med flere talenter på vei inn portene på Anfield.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.