*Nettavisen* Sport.

- Liverpool har lagt inn bud

TIL LIVERPOOL? Den røde klubben skal ha lagt inn bud på Adam Lallana. Foto: Nick Potts (PA / NTB scanpix)

Brendan Rodgers vil legge store penger på bordet.

Den troverdige lokalavisen Liverpool Echo og journalist James Pearce melder at Liverpool har lagt inn et bu på Adam Lallana fra Southampton.

Midtbanemannen, som i flere år har blitt sett på som et stort talent, har denne sesongen fått sitt store gjennombrudd på toppnivå i England.

Han er blant annet tatt ut i landslagssjef Roy Hodgsons bruttotropp til Brasil-VM. Lallana har også vært en stor bidragsyter for Southampton denne sesongen. Klubben leverte en kanonsesong og endte opp på 8.-plass.

Ifølge Echo skal budet ligge på 20 millioner pund. Dette er rett i underkant av 200 millioner norske kroner. Avisen skriver videre at Southampton trolig ikke vil slippe sine stjernespiller for intet mindre enn 25 millioner pund.

Southampton skal imidlertid slite med noe gjeld på spillere klubben tidligere har kjøpt. Echo mener å vite at det skal være snakk om 27 millioner pund.

Videre skal «The Saints» også skylde eieren Katharina Liebherr en del penger i forbindelse med utbygging av klubbens treningsanlegg.

Det er derfor ventet at både Adam Lallana og backen Luke Shaw kan bli solgt.

Echo skriver at Lallana er Liverpool-manager Brendan Rodgers' hovedmål denne sommeren og at nordiren ønsker å få spilleren på plass så fort som mulig. Det beste for begge parter er om en avtale er klar allerede før VM.

Lallana, som er vokst opp som Everton-supporter, har gjort det klart at han foretrekker Liverpool, foran en klubb som for eksempel Manchester United.

26-åringen startet karrieren i Bournemouth og dro til Soton som 12-åring.

Lallana skrev under på en ny femårskontrakt med Southampton for et drøyt år siden. Etter den nylig avsluttende sesongen ble han nominert til «årets spiller» og kom med på «årets lag» i Premier League.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag