*Nettavisen* Sport.

- Liverpool har Norges beste supportere

Foto: Reuters/Scanpix

Formann i Liverpools supporterklubb, Pål Møller, kaller Manchester Uniteds supportere i Norge for medgangssupportere. Hva mener du?

14.02.04 20:06

Aftenposten skrev fredag om supporterklubben til Manchester United i Norge som har mistet hele 12.000 medlemmer de siste par årene. Lederen i Manchester United Supporters Club skylder der på at mange meldte seg inn i klubben på grunn av Ole Gunnar Solskjær, og at mange av disse etter hvert har skiftet både favorittspiller og lag.

- Medgangssupportere
Dette blir omtalt som noe han synes er helt naturlig, noe som formannen i Liverpools supporter-klubb reagerer kraftig på.

- Da jeg leste denne artikkelen, ble jeg stolt. Stolt fordi vår klubb ikke er fylt av medgangssupportere som svikter når favorittspilleren blir solgt, skadet eller er mindre i avisoverskriftene enn tidligere. Stolt fordi vi – til tross for mange skuffelser på banen de siste årene – faktisk har økt medlemstallet med 20 prosent de siste tre årene, sier Møller til TV 2 Nettavisen.

Mest lojale
Møller er ikke i tvil om at Liverpool har de mest lojale og dedikerte tilhengerne i landet.

- I motsetning til Manchester United består ikke vår klubb av medgangssupportere som melder seg ut eller skifter lag når Solskjær blir skadet eller Beckham blir solgt til Real Madrid. Det eneste medlemmet vårt som vi med sikkerhet kan si har skiftet til MU er nettopp Ole Gunnar Solskjær. Han var jo medlem i Liverpools supporterklubb frem til han signerte for MU, sier en lattermild Møller.

Donald-Duck-fans
Formannen i Liverpools supporter-klubb er også glad for at supporterklubben hans ser ut til å ha langt flere eldre medlemmer enn Uniteds.

- Vår medlemsmasse består for en stor del av voksne mennesker som forstår seg på fotball. I motsetning til Uniteds supporterklubb, har ikke vi hatt annonser i Donald Duck, sier en ironisk Pål Møller til TV 2 Nettavisen.

Hva mener du? Har Liverpool Norges beste supportere? Si din mening under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag