- Liverpool kan glemme Gerrard-retur

FÅR IKKE GÅ PÅ LÅN: Steven Gerrard går trolig ikke på lån i vinter.

FÅR IKKE GÅ PÅ LÅN: Steven Gerrard går trolig ikke på lån i vinter. Foto: Kevork Djansezian (Getty Images)

MLS setter foten ned.

Etter forrige sesong forlot klubbhelt Steven Gerrard Liverpool til fordel for et liv i Los Angeles og spill i den amerikanske ligaen.

35-åringen hadde vært den røde klubbens viktigste spiller i en årrekke, men mente det nå var på tide med en ny utfordring.

Da det ble klart at Gerrard skulle forlate Liverpool ble det imidlertid raskt snakket om at midtbanemannen kunne returnere til klubben på lån.

Det er pause i MLS-sesongen mens Premier League-spiller sin vårsesong og tidligere har spillere derfor gått på lån til klubber på balløya.

Nå melder imidlertid MLS-sjef Don Garber at det er lite trolig at Liverpool får hente Gerrard i januar. Garber er ingen stor fan av at klubber i Europa henter MLS-spillere på lån i vinter- og vårsesongen.

- Jeg tror ikke det er aktuelt, sier han ifølge Daily Mail.

Garber avslører at da David Beckham i sin tid gikk på lån fra LA Galaxy til AC Milan, ble dette dårlig mottatt blant de som investerer i MLS.

Han mener derfor at et utlån av stjernen Gerrard neste år, vil føre til at den amerikanske ligaen igjen kan få samme problem med investorene.

- David Beckham vet at jeg ikke var spesielt fornøyd med alt oppstyret rundt ham, spesielt med tanke på at vi brukte mye ressurser på å få ham hit, og så dro han til Milano for å spille. Folk skjønte det ikke. Spiller han for to lag nå? sa de. Prøver ikke dere å bygge noe her? forteller Garber.

- Det var utfordrende å få folk til å forstå dette. Jeg tror ikke vi får se så mange slike lån i tiden framover. I hvert fall ikke for de mest profilerte spillerne. Det er noen år siden sist nå, uansett, det må vel ha vært Robbie Keane i Aston Villa eller Thierry Henry i Arsenal? sier MLS-sjefen.

Gerrard har så langt spilt fire kamper og nettet én gang for LA Galaxy.

35-åringen har flere ganger tidligere uttalt at han en dag ønsker å returnere til Anfield og vil trolig få muligheten til å ta opp en trenerrolle i klubben etter karriereslutt, hvis han selv ønsker det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.