*Nettavisen* Sport.

- Liverpool lurte oss

Foto: Pa Photos/Scanpix

Fernando Torres er overrasket over måten gamleklubben spilte på.

07.02.11 21:29

(ANB) Fernando Torres innrømmer at Liverpools uventede formasjon ble avgjørende for at Chelsea-debuten endte med tap.

- Det var veldig vanskelig, Liverpool spilte en god kamp, med tre bak. Vi forventet ikke det og kanskje de utnyttet det, innrømmer mannen som for få dager siden kom til Chelsea for omtrent en halv milliard kroner – fra nettopp Liverpool.

Det er The Guardians nettavis som bringer sitatene fra spanjolen dagen etter den skuffende debuten som endte med 1-0-tap.

26-åringen har blitt hetset av Liverpools fans etter overgangen. Og slik han ikke lyktes å få til en vennskapelig avskjed, lyktes han heller ikke under debutkampen, som snedig nok var mot nettopp Liverpool. Etter drøye timen ble han målløs og omtrent sjanseløs tatt av banen.

- Uavgjort hadde vært det rettferdige, vi fortjente ikke å tape. Men nå ser vi fram mot neste kamp og skal kjempe helt til slutten. Det er fortsatt mange poeng å spille om.

Tross en skuffende søndag, hevder Torres å ha tatt med seg også gode minner fra kampen.

- Åpenbart ønsker alle å vinne, spesielt hvis det er deres første kamp på hjemmebane. Men jeg kommer likevel til å ha veldig gode minner om min mottagelse her og vil takke alle Chelsea-supporterne for den fine velkomsten, sier Fernando Torres. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.