RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: John Thys / AFP / NTB scanpix

- Liverpool sikter seg inn på Barca-spiller

Klubben jakter også en ny midtbanemann.

Liverpool har planer om å forsterke troppen ytterligere i januarvinduet og flere spillere skal være aktuelle for de røde klubben.

Blant dem som kan komme inn porten allerede i vinter er Barcelonas Martin Montoya, skriver The Times.

Det er journalist Tony Barrett som melder om dette. Barrett er kjent som en av journalistene med best kjennskap til hva som foregår på Anfield.

Ifølge avisen skal direktør Ian Ayre for tiden befinne seg i nettopp Barcelona for å undersøke mulighetene for å få til en overgang for forsvarsspilleren.

Montoya står uten kontrakt til sommeren og skal være usikker på om han ønsker å forlenge med katalanerne.

Skulle spilleren velge å takke nei til et nytt tilbud, kan det fort hende at Barcelona ønsker å selge han allerede i januar, slik at han ikke går til en ny klubb gratis.

Spanjolen skal være komfortabel med å spille både på stopperplass og høyre back, noe som manager Brendan Rodgers har vært på utkikk etter.

Montoya er 22 år og er et produkt av Barcelonas ungdomsakademi. Han debuterte for Barcelona våren 2011 og står bokført med 43 A-kamper for klubben.

The Times setter samtidig et spørsmålstegn ved framtiden til veteranback Glen Johnson. Engelskmannen har ikke hatt en optimal høst for de røde.

Johnson skal være blant de som tjener best i klubben, 110.000 pund i uken, og Liverpools eiere ønsker at 29-åringen skal ned i lønn.

Det er et krav som må møtes om Johnson skal få tilbud om ny kontrakt i Liverpool.

Tony Barrett skriver videre at Liverpool også jakter en ny midtbanespiller i januarvinduet. The Times nevner imidlertid ikke noen aktuelle kandidater.

I media har det de siste dagene også versert rykter om at Liverpool har fornyet interessen for Chelseas Ryan Bertrand, men dette mener Barrett at ikke medfører riktighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere