*Nettavisen* Sport.

- Liverpool skal vinne trofeer

Foto: Scanpix

Liverpools nye eiere setter seg store mål

06.10.10 20:32

New England Sports Ventures (NESV) har fått sitt bud på Liverpool akseptert av styret på Anfield. Nå går de (sannylige) nye eierne ut i en pressemelding og forteller om målene de har satt for den tradisjonsrike Merseyside-klubben. Og hovedbudskapet er klart – gammel storhet skal gjenoppbygges.

I pressemeldingen fra amerikanerne heter det at

- all gjeld fra de tidligere eiere skal fjernes

- man skal skape et solid økonomisk fundament, og sikre at Liverpool FC har ressurser til å «bygge for framtiden»

- man skal stabilisere klubben, for så å få Liverpool tilbake på sin rette plass i engelsk og europeisk fotball, slik at klubben igjen kan slåss om og vinne trofeer

Siden Tom Hicks og George Gillett fortsatt ønsker å få endret nattens styrevedtak i rettssystemet, er handelen ikke endelig. NESV understreker derfor i sin pressemelding at de ikke ønsker å komme med ytterligere kommentarer til verken kjøpet eller ambisjonene, men lister likevel stolt opp hva man har oppnådd med sitt selskap, New England Sports Ventures:

«NESVs portefølje består av følgende selskaper: Boston Red Sox, (Major League Baseball-lag, heleid), New England Sports Network (TV-selskap, 80 prosents eierandel), Fenway Sports Group (salgs- og PR-selskap, heleid) og Roush Fenway Racing (motorsportlag, 50 prosents eierandel).»

- Vi har bevist hva vi kan gjøre, spesielt med Boston Red Sox. Laget har vunnet World series to ganger i løpet av de siste seks årene. Vi vil bringe den samme åpenheten, innlevelsen, hengivenheten og profesjonaliseringen inn i Liverpool FC.

- Alle disse selskapene har ett mål - å vinne. NESV ønsker å bringe den same vinnerkulturen tilbake til Liverpool FC, heter det i pressemeldingen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag