RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool skal vinne trofeer

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpools nye eiere setter seg store mål

New England Sports Ventures (NESV) har fått sitt bud på Liverpool akseptert av styret på Anfield. Nå går de (sannylige) nye eierne ut i en pressemelding og forteller om målene de har satt for den tradisjonsrike Merseyside-klubben. Og hovedbudskapet er klart – gammel storhet skal gjenoppbygges.

I pressemeldingen fra amerikanerne heter det at

- all gjeld fra de tidligere eiere skal fjernes

- man skal skape et solid økonomisk fundament, og sikre at Liverpool FC har ressurser til å «bygge for framtiden»

- man skal stabilisere klubben, for så å få Liverpool tilbake på sin rette plass i engelsk og europeisk fotball, slik at klubben igjen kan slåss om og vinne trofeer

Siden Tom Hicks og George Gillett fortsatt ønsker å få endret nattens styrevedtak i rettssystemet, er handelen ikke endelig. NESV understreker derfor i sin pressemelding at de ikke ønsker å komme med ytterligere kommentarer til verken kjøpet eller ambisjonene, men lister likevel stolt opp hva man har oppnådd med sitt selskap, New England Sports Ventures:

«NESVs portefølje består av følgende selskaper: Boston Red Sox, (Major League Baseball-lag, heleid), New England Sports Network (TV-selskap, 80 prosents eierandel), Fenway Sports Group (salgs- og PR-selskap, heleid) og Roush Fenway Racing (motorsportlag, 50 prosents eierandel).»

- Vi har bevist hva vi kan gjøre, spesielt med Boston Red Sox. Laget har vunnet World series to ganger i løpet av de siste seks årene. Vi vil bringe den samme åpenheten, innlevelsen, hengivenheten og profesjonaliseringen inn i Liverpool FC.

- Alle disse selskapene har ett mål - å vinne. NESV ønsker å bringe den same vinnerkulturen tilbake til Liverpool FC, heter det i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere