*Nettavisen* Sport.

- Liverpool spiller best i Premier League

Foto: Paul Ellis / Afp / NTB scanpix

Anfield-klubben får skryt fra uventet hold.

05.03.13 19:04

Franske Hugo Lloris ble hentet til Tottenham i fjor sommer, og etter litt tid på benken har burvokteren etter hvert gjort keeperplassen til sin hos londonklubben.

Lloris har fått være med på den første sesongen under André Villas-Boas, og Spurs har imponert. Med ti serierunder igjen er laget kun fem poeng bak andreplassen.

Det går mot Champions League-plass for Tottenham, og det vil gi klubben mulighet til å satse enda hardere inn mot neste sesong. Lloris har imidlertid også latt seg imponere av andre klubber.

- Beste fotballen
Under sitt første år i Premier League har franskmannen spesielt lagt merke til en rød klubb fra en havneby. Lloris skryter av det Liverpool driver med om dagen.

- Liverpool spiller den beste fotballen i Premier League for tiden, sier keeperen ifølge The Independent.

De røde har hatt en sesong med både oppturer og nedturer, men manager Brendan Rodgers' mannskap har vokst seg sterkere og på de to siste kampene har laget 9-0 i målforskjell.

Kun Manchester United og Chelsea har scoret flere mål enn Liverpool denne sesongen i Premier League, og det er ikke verst fra et lat helt nede på en sjuendeplass.

Liverpool har nettet 53 ganger på 28 kamper, det samme som Arsenal. Tottenham har til sammenligning scoret 49 mål i ligaen denne sesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Liverpool viste hvor gode de er i kampen mot Wigan. Det blir et tøft, men spennende møte mellom Liverpool og Tottenham på Anfield, sier Hugo Lloris.

- Vi viser vilje
Lagene møtes til dyst i Beatles-byen søndag klokken 17. Lloris tror seieren over erkerival Arsenal sist helg har gitt londonklubben ekstra selvtillit før Liverpool-møtet.

- Vi har noen tøffe kamper framover, men møtet med Arsenal har gitt oss et godt utgangspunkt, sier 26-åringen.

- Vi viste både vilje og kampmoral i det oppgjøret, og det trenger du for å vinne fotballkamper. Vi hadde ikke ballen mye de første 20 minuttene, men vi holdt motet oppe, sier keeperen.

Møtet på Anfield bli også en duell mellom to som kjemper om å bli årets spiller i Premier League, Liverpools Luis Suarez og Tottenhams Gareth Bale.

Suarez er så langt toppscorer i ligaen med 21 fulltreffere, mens Bale har vært i superform for Spurs den siste tiden. Waliseren står bokført med 16 mål og er nummer tre på toppscorerlisten.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'mfo7pikzflqf1dht31k5rzdvp', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-mfo7pikzflqf1dht31k5rzdvp', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag