RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool starter Suarez-forhandlinger

TIL BARCELONA? Luis Suarez kan bli solgt til den spanske storklubben allerede denne uka.
TIL BARCELONA? Luis Suarez kan bli solgt til den spanske storklubben allerede denne uka. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Alexis Sanchez kan være nøkkelen.

Både The Guardian og Daily Telegraph melder at Liverpool har sagt ja til å gå i forhandlinger med Barcelona om et salg av spissen Luis Suarez.

Det er Liverpool-eksperten Chris Bascombe som står bak artikkelen i Telegraph, noe som tyder på at det er hold i denne påstanden.

Forhandlingene starter onsdag.

En avgjørende faktor for Liverpool kan bli hvorvidt Alexis Sanchez takker ja til å komme fra Barcelona til Merseyside som en del av handelen. Svarer chileneren ja, kan forhandlingene gå raskt. Svarer han nei, kan avstanden mellom Barcelonas tilbud og Liverpools krav bli slitsomt stor.

Tidligere denne uka ble det hevdet at Liverpool ikke visste at Luis Suarez kom til å be om unnskyldning for å ha bitt Giorgio Chiellini under VM-kampen mellom Uruguay og Italia.

Det skal ha vært et krav fra Barcelona som motiverte den kontroversielle spissen til å gjøre en helomvending fra påstanden om at han snublet inn i Chiellini med tennene først.

Det internasjonale fotballforbundet har utestengt Luis Suarez fra all fotball i fire måneder på grunn av bitingen. Dette var, som mange nå har fått med seg, tredje gang uruguayaneren har bitt en motspiller.

Episoden har nok også bidratt til å øke Liverpools vilje til å selge sin beste og viktigste spiller.

Ifølge Daily Telegraph vil anfieldklubben ikke selge Suarez for mindre enn 70-80 millioner pund, et beløp som skal være fastslått som utkjøpsklausul i kontrakten mellom spiller og klubb.

Barcelonas president Andoni Zubizarreta roste tirsdag Suarez for å vise "ydmykhet" ved å be Chiellini om unnskyldning. Det utspillet passer godt med teorien om at unnskyldningen var et krav fra Barcelona.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere