RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL BORT: Daniel Agger skal være på vei til Barcelona.
VIL BORT: Daniel Agger skal være på vei til Barcelona. Foto: Peter Byrne (PA / NTB scanpix)

- Liverpool-stjerne brast i gråt foran Rodgers

- La meg dra, skal bønnen ha vært.

Daniel Agger har i hele sommer blitt koblet bort fra Liverpool og både Barcelona og gamleklubben Brøndby har blitt nevnt som ny arbeidsgiver.

Agger var ikke i nærheten av sin gamle form forrige sesong og manager Brendan Rodgers virker bestemt på at Mamadou Sakho og Martin Skrtel går foran ham i stopperkøen. I sommer har Liverpool også signert Dejan Lovren.

Og selv om Agger flere ganger har gitt klar beskjed om at han ikke har planer om å forlate Liverpool, ser det nå ut til at han har innsett at hans tid på Anfield er over. Ifølge The Mirror skal han ha bedt om å få dra videre.

- Til Barca
Avisen skriver torsdag at stopperen skal ha tatt til tårene i prat med Rodgers under klubbens treningsleir i USA nylig, mens de to diskuterte framtiden.

Mirror skriver videre at Barcelona nå er favoritt til å sikre seg 29-åringen og at spanjolene skal være villig til å betale 12 millioner pund for spilleren.

Agger, som kun spilte 23 kamper sist sesong, skal ha fortalt Rodgers at han føler veien inn igjen på laget har blitt for lang og at han vil prøve lykken andre steder. Manageren skal ha forståelse for at Agger nå ønsker en overgang.

Dette var grunnen til at Agger reiste hjem fra Liverpools USA-tur tidlig.

Dansken skrev imidlertid under på en ny kontrakt med de røde så sent som i 2012 og ga da klart uttrykk for at Liverpool var klubben i hans hjerte.

- Jeg er stolt over å være her og knokene mine viser det, sa han da.

- Ikke akseptabelt
Agger har som kjent tatovert YNWA (You'll never walk alone) på knokene.

Så sent som i juli i år var tonen en litt annen.

- Det er ingen hemmelighet at jeg hadde problemer sist sesong. Jeg vurderer framtiden. Det som skjedde sist sesong er ikke akseptabelt, sa han.

- Men jeg er fortsatt her og nå er alt opp til meg, sa han videre.

Agger ble hentet til Liverpool fra Brøndby av Rafael Benitez i januar 2006.

P.S. The Mirror skriver at om Agger ender i Barcelona, vil det åpne for at Manchester United kan sikre seg Arsenals Thomas Vermaelen. Også belgieren har blitt koblet med en overgang til Barcelona den siste tiden.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere