Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool trenger ikke nye spillere

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Kenny Dalglish ser for seg et rolig overgangsvindu.

Kenny Dalglish innrømmer at han har muligheten til å forsterke laget hvis det trengs, men hevder han ikke har noen planer om det for øyeblikket.

Liverpool var svært aktiv på overgangsmarkedet i sommer og hentet inn flere nye spillere til Anfield.

Dalglish er fornyød med de nye signeringene, som har hjulpet klubben tilbake i kampen om en plass blant de fire beste i Premier League.

Han er godt fornøyd med den stallen han har til rådighet og mener det ville vært bortkastet å bruke penger bare for å gjøre det.

Pengene har han, dersom det skulle dukke opp interessante spillere, men Dalglish ønsker ikke å diskutere eventuelle nye signeringer.

- Vi har muligheten til å være aktive hvis vi vil være det, men vi har hele tiden sagt at vi skal være rolige. Vi er under stadig utvikling, og vi vil fortsette i samme spor, og guttene vil fortsette å jobbe så hardt de kan. Så får vi se hvor langt det holder, sier Dalglish til klubbens hjemmesider.

Skotten er sikker på at Liverpool kan klare en topplassering i årets sesong - selv uten nye spillere inn i januar.

- Trenger vi noen, så handler vi, men som jeg sa i starten, så gjør vi ikke det. Vi er egentlig ikke ute etter noen som vi vil ha inn i januar. Vi har fornøyd med det spillerne har vist siden august.

Dalglish mener det er respektløst å beskylde klubben for å være for lite aktive på overgangsmarkedet, når ledelsen hele tiden har vært åpen på at det vil være liten aktivitet i januarvinduet.

- Vi sa i starten at det kom til å bli lite overgangsaktivitet fra oss. Det er litt respektløst at vi beskyldes for å ikke å være aktive. Vi har prøvd å være ærlige, sier Dalglish.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!