RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool vil betale 110 millioner for 21-åring

Foto: Getty Images / All Over Press
Merseyside-klubben planlegger bud på Schalke-stopper.

Ifølge tyske Bild planlegger Brendan Rodgers og Liverpool å legge inn et bud på 110 millioner kroner for Kyriakos Papadopoulos.

Den 21 år gamle grekeren har vært strålende i midtforsvaret til Schalke 04, siden han kom til klubben fra Olympiakos i 2010. Og nå tror Rodgers, ifølge Bild, at 21-åringen kan være med å styrke Liverpool-forsvaret.

Liverpool håper at et bud på 14 millioner euro, eller cirka 110 millioner kroner, skal være nok til at Schalke gir slipp på unggutten.

21-åringen skal ha en utkjøpsklausul, som lyder på 22,5 millioner euro, så det spørs om ikke Liverpool må bla opp mer penger, hvis de skal sikre seg grekerens tjenester.

Liverpool har allerede signert Kolo Toure denne sommeren, men det er ventet at de ønsker å fortserke forsvaret ytterligere, etter at Jamie Carragher la opp etter forrige sesong.

Også Arsenal skal ha vist interesse for Papadopoulos, men London-klubben har foreløpig ikke kommet med noe bud på spilleren.

Nettavisen skrev i fjor sommer en lenger artikkel om Kyriakos Papadopoulos. Den kan du lese her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere