*Nettavisen* Sport.

- Liverpool vil ha den «nye Agüero»

KOBLES TIL LIVERPOOL: Luciano Vietto fra Villarreal. Foto: Jaime Reina (Afp / NTB scanpix)

Premier League-klubben kobles til stortalent.

Ifølge Daily Mirror skal Liverpool være interessert i den argentinske angrepsspilleren Luciano Vietto, som spiller i Villarreal.

Den røde klubben har slitt på spissfronten denne sesongen, med en skadet Daniel Sturridge og en Mario Balotelli som har skutt med løskrutt.

Vietto blir omtalt som den nye Sergio Agüero og 21-åringen er også ønsket av klubber som Inter og Real Madrid. Mirror skriver at Liverpool må ut med rundt 12 millioner pund for å sikre seg den spennende spilleren.

Vietto kom til Villarreal før den inneværende sesongen fra Racing Club i hjemlandet og har nettet 12 mål på 23 kamper der så langt.

Han skrev under en femårskontrakt da han ankom Spania.

The Mirror skriver videre at Rodgers ikke ser på Vietto som noen direkte erstatter for Luis Suarez, som ble solgt til Barcelona i sommer, men at nordiren har stor tro på at argentineren kan utvikle seg over tid.

Avisen hevder videre at Rodgers kan komme til å selge Balotelli i januars overgangsvindu, om noen andre viser interesse for italieneren.

Det er også ventet at Liverpool skal hente en keeper i januar, etter at belgiske Simon Mignolet har hatt en svak sesong mellom stengene.

Ifølge Daily Mail og tidligere Liverpool-helt Bruce Grobbelaar, så ser manager Rodgers mot en VM-stjerne i jakten på en stabil burvokter.

Guillermo Ochoa imponerte for Mexico under VM i Brasil og skal man tro Grobbelaar, så kan Ochoa ende opp på Anfield i løpet av vinteren.

- Liverpool trenger en ny keeper og etter som jeg har forstått har de kikket på Guillermo Ochoa, sier Grobbelaar til den engelske avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.