RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool vil ha toppscorer

Foto: Afp / Scanpix
Kan bli erstatter for Luis Suarez.

Burak Yilmaz har herjet i den tyrkiske toppdivisjonen de siste sesongene.

I 2011/12-sesongen nettet han over 30 ligamål for Trabzonspor, mens han i den nylig avsluttende sesongen scoret 24 ligamål for Galatasaray.

Nå melder Sky Sports at Liverpool skal ha vist interesse for den 27 år gamle tyrkeren. Klubben ser på ham som en erstatter for Luis Suarez.

Suarez blir til stadighet koblet vekk fra Liverpool, og skulle den omstridte uruguayaneren forsvinne, vil de røde trenge minst én ny spiss inn porten.

Det er Yilmaz' prestasjoner i den tyrkiske superligaen og i Champions League som har landet ham på radaren til manager Brendan Rodgers, skriver Sky.

Galatasaray-president Unal Aysal uttalte nylig at det ikke var umulig at Yilmaz ble solgt i sommer.

- Vi har satt en pris på Burak Yilmaz. Men vi vil bare vurdere bud som er til det beste både for klubben og spilleren, sier han.

- Om Burak ønsker å forlate oss, og en klubb byr det vi mener han er verdt, så vil budet bli akseptert, sier presidenten.

Yilmaz har spilt for en rekke klubber i Tyrkia, blant andre Besiktas, Fenerbahce, Antalyaspor og Trabzonspor. Han kom til Galatasaray i fjor sommer.

Han har også en rekke landskamper for Tyrkia og har nettet åtte ganger på 26 opptredener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere