*Nettavisen* Sport.

- Liverpool ville ha meg

Foto: PA Photos/Scanpix

Men så fikk Kenny Dalglish sparken.

29.05.12 16:11

Da Kenny Dalglish ble sparket som Liverpool-manager tidligere i vår var skotten allerede i gang med planleggingen av neste sesong.

Blant annet skal han ha hatt et par spillere på blokka som han ønsket å hente inn til Anfield-klubben.

Ifølge Sky Sports skal Wigans Mohamed Diame ha vært en av spillerne skotten ville hente. Diame bekrefter at det hadde vært samtaler.

- Jeg møtte med Kenny Dalglish og vi snakket om neste sesong. Men Gud ville det annerledes, sier Diame.

- Jeg ble trist
Om John W. Henry og hans Fenway Sports Group er denne guden Diame snakker om, vites ikke, men det var altså Liverpool-eierne som sparket Dalglish.

- Jeg ble veldig lei meg når det ikke ble noen overgang. I hodet mitt var jeg Liverpool-spiller. Men jeg har også andre muligheter, sier midtbanemannen.

Diame forteller videre at han har fått tilbud fra klubber i Frankrike, Tyrkia, og Spania, men at han helst vil bli værende i Premier League.

- Jeg kan gå gratis, og derfor er det stor interesse for meg. Nå er det viktig å ta en riktig avgjørelse, sier Diame.

Liverpool står for tiden uten manager, men det er ventet en avklaring på det spørsmålet i løpet av kort tid. Så langt har Wigans Roberto Martinez vært favoritt.

Tilbake i England
Spanjolen kom tilbake til England tirsdag, etter en ferie, og det er ventet at Liverpools eiere vil holde videre samtaler med manageren onsdag.

Mer løse rykter vil ha det til at Martinez har takket nei til Liverpool, og at det nå er Swanseas Brendan Rodgers som ligger best an til jobben.

De siste ryktene er imidlertid ikke bekreftet fra noe som helst hold, og forblir inntil videre kun spekulasjoner.

Merseyside-klubben er også på jakt etter ny sportsdirektør og der er tidligere Barcelona-trener Louis van Gaal blant favorittene. Også her ventes en avklaring i løpet av kort tid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag