RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STÅR PÅ STREKEN: Simon Mignolet.
STÅR PÅ STREKEN: Simon Mignolet. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

- Liverpools keeper er verre enn Dracula

Keeperlegende med krass kritikk av Simon Mignolet.

Bruce Grobbelaar (57) vant seks ligamesterskap med Liverpool på 1980-tallet, og gikk i tillegg til topps i europacupen (nå kjent som Champions League) i 1984 og FA-cupen i 1986, 1989 og 1992.

KEEPERLEGENDE: Bruce Grobbelaar.

Han regnes blant klubbens beste keepere noensinne, sammen med mannen han overtok for, Ray Clemence.

Ifølge Grobbelaar må den nåværende keeperen, belgiske Simon Mignolet, bære en stor del av skylden for klubbens sportslige krise.

- Ingen lag som slipper inn 50 mål skal ende på andreplass i ligaen. Dette ble gjemt bak den briljante målproduksjonen til Luis Suarez og Daniel Sturridge, sier Grobbelaar til BBC.

Han har konkludert med at Mignolet er problemet.

- Det har jeg alltid sagt. Han bestemmer ikke over sitt eget straffefelt. Jeg har sammenlignet han med og kalt ham verre enn Dracula, for Dracula kommer i det minste ut av kisten sin innimellom. Mignolet virker å bli stående på mållinjen hele tiden.

- Hele sekstenmeterfeltet er keeperens område. I moderne fotball får du frispark hvis du kommer ut for å ta ballen og får juling av utespillere. Han er en stor gutt. Så fort ballen er i lufta, må han komme ut og hente den. Du kommer til å få mange flere frispark og se færre baller gå i nettet, mener Grobbelaar.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere