RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Løper naken om vi slår ut Bayern

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Basel-stopper Aleksandar Dragovic med løfte til fansen.

Oslo (ANB): Basel-midtstopperen Aleksandar Dragovic er ikke snauere enn at han lover å løpe naken gjennom hjembyen Wiens gater dersom de slår ut Bayern München i mesterligaen.

Allerede før den første kampen mot det tyske storlaget lovte Dragovic å finne på noe sprell dersom de går videre.

– Hvis vi lykkes er det vanvittig. Ingenting er større en det, og hvis det skjer skal jeg løpe naken gjennom Wien, lød det bråkjekt fra østerrikeren den gangen.

– Finner nok en løsning
Etter å ha slått den tyske stormakten 1-0 på hjemmebane, har imidlertid Dragovic moderert seg noe.

– Åh, dere journalister. Jeg sa det mest for gøy, og en av betingelsene var at journalisten skulle løpe sammen med meg. Det behøver jo ikke å være klokken to på ettermiddagen, heller. Vi finner nok en løsning, sier Dragovic til Sporten.dk.

På Allianz Arena venter en stor oppgave for det sveitsiske laget. Bayern München kommer fra en overbevisende 7-1-seier mot Hoffenheim i helgen. Franck Ribéry sørget for tre målgivende pasninger og én scoring i den kampen, og Dragovic – som spiller midtstopper – er ikke i tvil om at han må holde et ekstra øye med stjernespilleren.

– Det vanskeligste blir å stoppe Ribéry, som for meg er den beste spilleren i Bayern. I tillegg skal jeg passe på Mario Gomez, sier Dragovic – til tross for at han ikke er altfor imponert av spissens ferdigheter.

– Han scorer jo aldri fine mål. Han er ikke den beste fotballspilleren vi har sett, sier Basel-spilleren om angriperen som for øyeblikket er toppscorer i Bundesligaen.

– Det blir vårt livs kamp. Vi skal forberede oss godt, og jeg er sikker på at vi får våre sjanser, avslutter Dragovic.

– Vi må slå Basel
Bayern Münchens president, Uli Hoeness, karakteriserer nærmest sesongen som en fiasko dersom de ikke slår ut Basel.

– Hvis vi ryker ut mot Basel, blir det vanskelig for oss å gjøre en god sesong. Vi er nødt til å slå Basel, og det er jeg overbevist om at vi kan gjøre, sier Hoeness.

En ekstra gulrot for det tyske storlaget er at årets Champions League-finale blir spilt i deres egen lekestue – Allianz Arena. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere