*Nettavisen* Sport.

- LSK kan være en aktuell klubb

Foto: Scanpix

Men Bjørnar Holmvik benekter at han allerede har fått et tilbud.

10.10.11 19:20

Bjørnar Holmvik er på klubbjakt, etter at han nylig fikk beskjed av Brann om at han ikke er ønsket med videre. Dermed blir 2011-sesongen venstrebackens siste på Brann Stadion.

- Han har vært en sterk bidragsyter til årets resultater, og vil få de beste skussmål med seg videre, sier Rune Skarsfjord til brann.no.

De skussmålene har trolig falt i god smak på Åråsen, for etter det Nettavisen erfarer er den tidligere Stabæk-spilleren ønsket av Lillestrøm.

Tilbudt kontrakt
Åråsen-klubben er på backjakt, da både Karim Essediri og Lars Kristian Eriksen er på vei bort, og nå skal Bjørnar Holmvik være tilbudt kontrakt.

Holmvik er tilbakeholden når vi ber ham kommentere LSK-interessen.

- Jeg liker å holde slike ting for meg selv, og pleier ikke å si noe før ting er avklart. Men jeg har ikke hørt noe om det, selv. Det er mulig det har kommet et tilbud, for jeg har ikke snakket med agenten min på noen dager, sier Holmvik til Nettavisen.

- Kan LSK være en aktuell klubb for deg?

- Det kan det være.

- Mange venner der
- Hva kan du si om LSK?

- Jeg kjenner mange der fra før, og har et godt forhold til Petter Belsvik fra tiden i Stabæk. Han liker jeg veldig, veldig, veldig godt. Jeg kjenner også Simon Mesfin, som jobbet tett opp mot Ujah og Nosa. Jeg har mange venner i klubben.

- Når regner du med å ha en avklaring om hvor du spiller neste år?

- Det vet jeg ikke. Det kan ta lang tid, og det kan skje fort. Man vet aldri i fotball, forteller Holmvik.

Holmvik har spilt 18 kamper for Brann denne sesongen, og står i skrivende stund med ett mål og to målgivende. Neste sesong kan han altså spille i gult og svart.

Nettavisen har ikke lykkes i å komme i kontakt med Henning Berg eller Torgeir Bjarmann mandag ettermiddag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.