RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- LSK må blø for poengene

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Knut Torbjørn Eggen lover at Fredrikstad skal gi Lillestrøm tøff kamp i serieåpningen. TV 2 Nettavisen følger Tippeligaen tett fra første spark på ballen.

Nyopprykkede Fredrikstad får en tøff start på livet i Tippeligaen når de mandag møter Lillestrøm på Åråsen.

- Lillestrøm er storfavoritt på hjemmebane, med store forventninger til seg, men jeg kan love at de skal få blø for et poeng eller eventuelt tre, sier Knut Torbjørn Eggen i sin kommentar på Fredrikstads hjemmeside.

Han er klar over at laget fra plankebyen går en tøff sesong i møte.

- Vi må sette fotball i perspektiv. Det må ikke bli for gravalvorlig. For å prestere må vi ha overskudd av energi, engasjement, humør. Da presterer man bedre, skriver Eggen.

Se kampene direkte på Web-TV
Tippeligaen kan du gjennom hele sesongen følge hos TV 2 Nettavisen. Også denne sesongen har vi reportere på alle arenaene, som gir deg referat, kommentarer og spillerbørs fra alle kampene.

Mange kamper sendes direkte på web-TV. I den første serierundene sendes fem av kampene på web-TV her hos oss. Rosenborg - Brann er én av disse kampene.

Vi har nå lansert et halvårskort som gir tilgang til Fotball Hele Tiden gjennom hele Tippeliga-sesongen. Prisen på halvårskortet er kr. 650,-. Ellers er kjøpsalternativene månedskort (kr. 200,-) og kampbillett til én enkelt kamp (kr. 50,-).

En flunkende ny kredittkortløsning er også på plass - man kan nå enkelt betale direkte til web-TV med Visa eller MasterCard.

Se også TV 2s FotballXtra - dagen før seriestart. Søndag klokken 20.00 er Davy Wathne, Mini og Ivar Hoff på plass med forhåndstips og vurderinger foran seriestart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere