*Nettavisen* Sport.

- Lukaku scorer mot Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Liverpools forsvar i tvilsom form.

28.01.14 11:19

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

England dominerer tirsagens oddsmeny, med kamper helt fra toppen av ligasystemet og ned til The Conference.

Mer fra sportspill.no:
V4 Boden: Spenstig bankerspill
V5 Drammen: Styrken som våpen

Langskudd
Romelu Lukaku scorer.Odds: 2,90

Kveldens høydepunkt er utvilsomt kampen på Anfield Road. Det er alltid mye følelser i spill når byrivalene Liverpool og Everton møtes, og kanskje enda mer i kveld når det står viktige ligapoeng på spill.

Brendan Rodgers sendte ut et sterkt mannskap manskap i helgens FA-Cup-kamp mot Bournemouth (2–0). Følelsen var at laget spilte litt for halv maskin og den kampen bør ikke sitte for mye i beina.

Defensivt har Liverpool virket sårbare i det siste, og man lot sågar "The Cherries" komme til flere sjanser. I dag venter langt skarpere motstand.

Mignolet er tilbake i mål. Foran ham får vi trolig se en backrekke bestående av Kelly, Skrtl, Touré og Flanagan.

Everton har flere småskader på flere defensive nøkkelspillere, men Sylvain Distin og Phil Jagielka ventes å bite tennene sammen og starte.

Everton har tidligere vist at de takler tøff motstand - også på bortebane. Fasiten mot lag fra den øvre halvdelen av tabellen viser fem seirer, tre uavgjorte og ett tap.

Jeg klarer ikke å finne den rette feelingen når det gjelder kamputfallet, men spiller på at Lukaku skal score til den konkurransedyktige oddsen 2,90.

Lukaku fikk stå over mot Stevenage, men forventes å være tilbake i startoppstillingen nå. Han har ikke scoret på de siste tre, men spiller seg stadig til fine sjanser.

Everton skapar sjanser også på bortebane og Lukaku kommer til å bli en trussel mot Liverpools noe tvilsomme forsvarsspill.

Liverpool-Everton: Lukaku scorer. Odds: 2.90.

Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Dagens spill
Leeds - IpswichH 2,10

Jeg hadde på følelsen av at Leeds vill vise sitt ”rette jeg” sist, og laget var helt klart forbedret. Nå ble det likevel tap (0-1 for Leicester), men man skapte en rekke gode sjanser – spesielt før pause – og det kunne like gjerne ha endt 3-2.

West Ham har lagt inn bud på toppscoreren Ross McCormack, men Leeds har takket nei, noe som viser at man mener alvor denne sesongen. Playoff er målet.

Matt Smith soner fortsatt karantene. Ellers er det ingen fravær av betydning.

Hos Ipswich har det vært usikkerhet rundt lagkaptein Carlos Edwards denne uken, men han er blitt med på reisen til West Yorkshire.

Laget var tilbake på vinnersporet lørdag, men formen må betegnes som litt tvilsom. Var under pari i den forrige bortekampen, og 0-1 for Millwall var faktisk flatterende.

Dersom Leeds når opp på samme nivå som mot Leicester og skjerper avslutningene, skal laget ha gode vinnersjanser.

Singel, Leeds-Ipswich H, 2,10

Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Avslag
Charlton
2,40

Jeg går rett på sak; Charlton fortjener ikke å være favoritt på bortebane mot noe lag The Championship.

2,40 i kveld er flera tideler for lavt. Laget har et tøft kampprogram, og det kan resulterere i sltne spillere selv om man har hatt anledning til å rotere noe. Videre har de et problem på venstrebacken. Rhoys Wiggins soner igjen karantene og Cedric Evina, som har vikariert, er usikker.

Doncaster har innimellom spilt underholdende fotball, men laget har savnet en naturlig avslutter. Det har man skaffet seg nå, gjennom lånet av Billy Sharp.

Sharp reddet poeng sist, da han utlinet fem minutter før slutt

Hjemmelaget, som nu altså har en "fox in the box", kan helt klart legge hindringer i veien for et begrenset Charlton. Stå over!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.