*Nettavisen* Sport.

- Lustig forhandler med italiensk klubb

Foto: (Scanpix)

Kan forlate Rosenborg til fordel for Serie A.

24.08.10 16:08

Ifølge Eurosport skal Rosenborgs Mikael Lustig være nær en overgang til Serie A. Den svenske backen skal angivelig være i forhandlinger med Lecce om en overgang til italiensk fotball.

Lecce skal være i København for å forhandle med spilleren, som skal møte danske FCK til mesterligakvalifisering onsdag.

- Ja, det stemmer, sier pressesjef Andrea Ferrante til Eurosport.

Svensken har vært i meget god form for trønderne denne sesongen, og har blant annet scoret sju mål. Flere europeiske klubber skal ha lagt merke til høyrebackens gode spill.

Om han havner i Lecce vil han bli lagkamerat med norske Tore Reginiussen. Den tidligere Tromsø-spilleren er lånt ut fra Schalke 04 til den italienske klubben denne sesongen.

Det er også ventet at en rekke andre klubber ville være på plass i Parken onsdag kveld. Klubber fra nasjoner som England, Spania og Frankrike skal ha meldt sin ankomst til Danmark.

Lustig startet karrieren i Umeå, før turen gikk videre GIF Sundsvall. Han ble hentet til Lerkendal i 2008, og har kontrakt med trønderne ut 2011-sesongen.

Backen har sju landskamper for Sverige og ble tirsdag på ny tatt ut av gamletrener Erik Hamren for å representere de blågule mot Ungarn og San Marino i EM-kvalifiseringen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag