RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lustig forhandler med italiensk klubb

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Kan forlate Rosenborg til fordel for Serie A.

Ifølge Eurosport skal Rosenborgs Mikael Lustig være nær en overgang til Serie A. Den svenske backen skal angivelig være i forhandlinger med Lecce om en overgang til italiensk fotball.

Lecce skal være i København for å forhandle med spilleren, som skal møte danske FCK til mesterligakvalifisering onsdag.

- Ja, det stemmer, sier pressesjef Andrea Ferrante til Eurosport.

Svensken har vært i meget god form for trønderne denne sesongen, og har blant annet scoret sju mål. Flere europeiske klubber skal ha lagt merke til høyrebackens gode spill.

Om han havner i Lecce vil han bli lagkamerat med norske Tore Reginiussen. Den tidligere Tromsø-spilleren er lånt ut fra Schalke 04 til den italienske klubben denne sesongen.

Det er også ventet at en rekke andre klubber ville være på plass i Parken onsdag kveld. Klubber fra nasjoner som England, Spania og Frankrike skal ha meldt sin ankomst til Danmark.

Lustig startet karrieren i Umeå, før turen gikk videre GIF Sundsvall. Han ble hentet til Lerkendal i 2008, og har kontrakt med trønderne ut 2011-sesongen.

Backen har sju landskamper for Sverige og ble tirsdag på ny tatt ut av gamletrener Erik Hamren for å representere de blågule mot Ungarn og San Marino i EM-kvalifiseringen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere