RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lyn er hederlige

Sist oppdatert:
Lyn blir beskyldt av Chelsea for å ha brutt avtaler da de solgte John Obi Mikel til Manchester United. - Lyn har opptrått 100 prosent hederlig, sier advokat Erik Nadheim.

Ifølge TV 2 Sporten skal Chelsea ha betalt skolepengene og oppholdet til John Obi Mikel og hans nigerianske kamerater i Lyn. Likevel valgte Oslo-klubben å selge 18-åringen til Manchester United. Dette reagerer Chelsea sterkt på.

Men Lyns advokat Erik Nadheim mener Lyn har sitt på det tørre.

- Spilleren er Lyns spiller og kan selge spilleren til en annen klubb. I dette tilfellet Manchester United, sier han i kveldens tabloid.

På spørsmål fra Davy Wathne om hvem som har betalt skolepengene for Obi Mikel og de andre, kunne ikke Nadheim svare.

- Jeg kjenner ikke til hvor de får penger fra. De er spillere i Lyn og får selvsagt penger fra Lyn, sier Lyn-advokaten.

Han kunne heller ikke svare på om Lyn har en avtale med Chelsea som gjør at de ikke kan selge spillerne videre til andre klubber.

- Ikke som jeg kjenner til nei, sier Nadheim.

Tidligere fotballagent Erik Solér påpekte at han ikke kjenner saken annet enn det som er kommet ut i media. Men hadde likevel en teori.

- Sånn som det kommer ut så er det sannsynlig at han hjemme i Nigeria laget avtaler med en eller flere agenter. En skal ikke se bortfra at en av disse agentene har gjort en avtale med Chelsea og det er disse menneskene som nå dukker opp fordi de føler at de har en rett og vil ha sin del av kaken, sier Start-lederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere