RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

- Må akseptere det røde kortet

Arsenal kommer ikke til å anke det røde kortet til Bacary Sagna.

Sagna ble sendt i dusjen like før slutt etter en kraftig disputt med Manchester Citys Pablo Zabaleta i onsdagens målløse oppgjør på Emirates Stadium.

Franskmannen skallet til mot City-spilleren etter en takling helt ute ved sidelinjen. Kranglingen endte med at begge spillerne fikk se det røde kortet av dommer Mike Jones.

Rett etter kampen uttalte Arsene Wenger at utvisningen var streng og at hendelsen bare burde resultert i et gult kort. Etter å ha sett situasjonen i ettertid innrømmer treneren at dommerens avgjørelse var korrekt.

- Jeg har sett episoden igjen og det er ingen mulighet for at vi kan anke. For meg er det et rødt kort og vi må bare akseptere det, sier Wenger til Skysports.com.

- Bacary mistet besindelsen og lot aggresjonen gå over styr. Han er klart over at han skulle holdt kontrollen. Vi vil ikke anke, fortsatte Arsenal-sjefen.

Sagna må nå stå over de neste tre kampene til the Gunners.

Manchester City velger å anke det røde kortet og håper Pablo Zabaleta unngår karantene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere