RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må bare stoppe og stirre

UMIDDELBAR SUKSESS: Angel Di Maria må virkelig sies å ha slått til i løpet av sine første uker som United-spiller.
UMIDDELBAR SUKSESS: Angel Di Maria må virkelig sies å ha slått til i løpet av sine første uker som United-spiller. (All Over Press)
Sist oppdatert:
Lagkameratene lar seg begeistre av Angel Di Maria.

Angel Di Maria har tatt Manchester United med storm etter sommerovergangen fra Real Madrid, og argentineren har bidratt med tre mål og tre målgivende pasninger på sine fem første opptredener.

I tillegg har klubbens nye nummer sju vist fram et utrolig ferdighetsreportoar, noe som raskt har gjort ham til en umiddelbar favoritt hos fansen.

Det er imidlertid ikke bare supporterne som lar seg begeistre. Også lagkameratene beundrer og misunner 26-åringen.

- Han har vært helt fantastisk. Han er en av verdens aller beste spillere, og tingene han gjør på treningsfeltet får oss alle til å stoppe og stirre, forteller Tyler Blackett ifølge Manchester Evening News.

- Driblingene og nærteknikken er utrolig, det er kvaliteter alle spillere skulle ønske de hadde. Han er virkelig noe spesielt, skryter Blacket videre.

Og selv om Blackett trolig kan se langt etter å kopiere lagkameraten på de nevnte ferdighetene, er den unge forsvarsspilleren klar til å utfordre Di Maria på ett område.

- Forhåpentligvis kan jeg få sjansen til å vise meg fram på frispark etter hvert, da skal jeg gripe muligheten, lover Blackett, som for øyeblikket likevel synes det er helt greit at ansvaret ligger hos en annen.

- Angel er eksperten, så jeg skal bare se opp til ham og lære så mye som mulig.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere