RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må bla opp, uansett hva Liverpool krever

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Mener Arsenal bør gjøre alt i sin makt for å signere Luis Suarez.

Det har skjedd mye rundt Luis Suarez de siste dagene, og onsdag ble en foreløpig topp, da det ble kjent at spilleren har bedt klubben om å få snakke med Arsenal om sine personlige betingelser.

Suarez' ønske kom i kjølvannet av Arsenals bud på 40 millioner og ett pund, en sum som ifølge agent Pere Guardiola skulle åpne for at Suarez gå i samtaler med interesserte klubber.

Normalt å være skeptisk
Budet ble uansett avslått umiddelbart, og Liverpool skal ifølge rapportene kreve minst 50 millioner for sin spisstjerne. Det mener lederen i Arsenals norske supporterklubb, Bjørn Furuheim, at klubben bør bla opp uten å blunke.

- Hvis vi kan by 40 millioner, bør det ikke være noe problem å by 50 heller. Det er ikke noe tvil om at vi har penger denne sommeren, og jeg synes vi skal bla opp uansett hva Liverpool krever. Suarez er en garantist for scoringer, og Arsenal trenger en goalgetter kanskje mer enn noe annet, sier Furuheim til Nettavisen, som tror manager Arséne Wenger skal kunne få skikk på den kontroversielle uruguyaneren. Kontroverser som splitter Arsenal-supporterne i synet på ham.

- Det er normalt å være litt skeptisk til en fyr som filmer og biter, men jeg tror at Wenger kan få stabilisert ham, og at han endelig kan legge av seg de negative faktene.

- Liverpool var en klubb med et særdeles godt rykte, før Suarez' oppførsel de siste årene har sørget for flere riper i den røde lakken. Er du ikke redd for at han påføre Arsenal det samme?

- Suarez må bli voksen en dag han også, og som 26-åring tror jeg at han kan forandre seg. Det er på tide at han gjør noe med imaget sitt, fortsetter supporterlederen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lite marked
Da Gonzalo Higuain onsdag ble bekreftet klar for italienske Napoli, sank også antall tilgjengelige superspisser fra tre til to.

Wayne Rooney skal ifølge ryktene være klar for å forlate Manchester United, med Chelsea som mest sannsynlige stoppested.

Dermed gjenstår i realiteten bare Luis Suarez av virkelige verdensklasseangripere, og Bjørn Furuheim er svært klar på at dette er en mulighet Arsenal ikke har råd til å gi fra seg.

- Når interessen så tydelig er reell og vi har lagt inn bud i denne størrelsesordenen, vil det være en stor nedtur dersom Suarez skulle glippe. Signalet Arsenal sender ved å hente en slik spiller blir selvfølgelig sterkt ovenfor resten av Premier League, men vil samtidig sørge for stor tro og optimisme innad i klubben.

- En signering av Suarez vil gjøre oss til en åpenbar tittelkandidat, avslutter lederen i Arsenal Norway.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere